я виправлені і на сьогоднішній день не проблема.
і бажано, міняти весь комплект легко знайти і ви ? прикріплені....
я виправлені і на сьогоднішній день не проблема.
і бажано, міняти весь комплект легко знайти і ви ? прикріплені....
Ок, якщо не можете очікувати, що ми в танці навіть для півня подивитися PM у всякому разі, ви разом tt
а те місце, нова мод " та " інфо " на " + " липня 2012 pw в лічку!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
я ремонтував стриманий n?,nel99% випадків ? mosfet і fusibbile smd, то я можу килим зварних швів близько до 8pin smd partenda від роз'єму ,важливо очистити чудово плати після пайки,пасти, міститься в ставок, щоб зварити викликає дефекти вимикання,перший раз, що я не вилікував стадії очистки я втратив 2 дні шукали несправність, яка в основному була вирішена.
? ache важливо після ремонту зробити отвори за допомогою дриля на кузов з пластику x-поліпшити охолодження і запобігти поломки в майбутньому
Спасибі x відповіді![]()
потрібно нагріти за допомогою гарячого повітря фена типу то машин зварних швів за вашої дисплея або rifarle
Навіть я, відремонтувати один успішно.
Перш ніж я змінив своє mosfet з IRFS4127, що є якість? вище (20mOhm, 200В), то я припаяний паралельно супресор струм (опір-біла), інший 1.5 В, тільки, щоб бути безпечними. Але, вимірюючи компоненти, я виявив, що вони були здорові. Звичайно перепідключення картина мала моменти, то ви spengieva, рухомих або шляхом легкого натискання на роз'єм. Були резистори від 1 ом, що ви були dissaldate, реконструкції і ті, і ділили по-крупному.
Робота на заводі, електронні карти, і я можу сказати, що і проблеми всюди. І від того, коли заборонили використання свинцю для зварних деталей, і почалася " одіссея " електроніка погано працює. І дійсно, практично неможливо зробити зварні шви хороші , без запису і все. Крім того, і навіть набагато важче зробити ремонт... в теорії треба scaltare десять градусів більше.... на практиці, загорнуті карта починає палити і ще зварювання не поступається.
Є змова, красива і свої під приводом екологічної виробляти більше сміття, замість того, щоб зробити продукти, які тривають.