Привіт, зараз ви зможете скачати файли, якщо я докладаю, як тільки я на мить мені дасть unocchiata і їх поради?
Дякую
Привіт, зараз ви зможете скачати файли, якщо я докладаю, як тільки я на мить мені дасть unocchiata і їх поради?
Дякую
WH4W.rar
Привіт, завантажив файл....... чекаю з нетерпінням якийсь міцна,....... дякую
Привіт, я ECMTitanium..... ін'єкції я залишив знижена тільки тому, що? я не знав спочатку, як lavorarva цей блок і пішов з файлу, знайти в базі даних, що я бачив, дати кілька проблем,.... тому я почав з їх.....
По-перше, кажучи про dell' впрыски, ? була smagrita навантаження, проміжні і злегка змінена в позитивну, на високих турбонагнетатели.
Якщо пу? бути зміни, правильно, якщо це відноситься, наприклад, зміна тиску бензину. Навуглерожування, однак, залишається невідомими з лямбда-зонда.
Те, що я rrende найбільше здивували ? що ? був видалений збагачення здорово! піде в хід добре в холоди?
Що стосується наддуву, я бачу, кроком значні: залежить від перепускного клапана, але з картою, cos? arriver? в поворот на 1.6 бар!
І тут вступає в гру випередження запалювання: пу? навіть йти добре, щоб дати трохи заздалегідь (я бачу, близько 2 градусів) на низьких навантаженнях, але ви protatto збільшення десь цей двигун має тенденцію трохи бити в голову...
Найгірше, залишаються аванси високою presione наддуву: у свою чергу, в тих тисках, ? абсолютно неможливо (і небезпечно) тримати досягнень серії!!
Краще мапу серії, можливо, з НЕВЕЛИКОЮ ретуші тиску turbo: зробіть менше шкоди, і перейти-й? сильний ;-)
Я бачив, matech, що ви знаєте дуже добре, що ці блоки управління теж, у мене проблема delta hf 8 клапанів, що я повинен робити, незабаром я втратив всі документи, які мені дали адреси цього блоку...практично, з часом пройшло, я не пам'ятаю, - пі? dov'? різка turbo. (як добре ви будете знати, що відбувається в 1.1 бар через aps) Додаю файл, якщо ви знаєте, дай мені руку, визнавати інші карти я знайшов, не пам'ятаю, як різати, де був... дякуюdelta hf 2.0 8v - iaw білий ori.rar
Він мапу тут трохи логіки, якщо б вони були встановлені форсунки і поршні ремонтного розпаковані, можна пояснити також smagrimento холодної... і вперед.*****unque Emanuele розкажіть, які зміни він вашу машину або, якщо оригінал все так, у нас є ідея, що робити..
Машина ? повністю оригінальний.....
Звичайно, я задав питання в balla але якщо хтось знає мене добре прийняли... я забув сказати, що машина ? LANCIA DELTA 2000 8V TURBO 185CV MARELLI IAW WH4E.03