я почав зіставляти в 1975 році і як winols, що excel ще не народжених і досі winols знаю, але я ніколи не використовував
але якщо ви cos? впевнений, не кажи мені, що робити з системою, які ви знаєте. запропонуй ти, наприклад.
я завжди вчитися.
ні ? відповідь для ake85, що б інший метод.
ви dir? відчувати себе кілька дзвонів, не ? погано в тому сенсі, що якщо у вас є кілька методів, x отримати те ж саме, хто не знає, то визначається, що бере приклад з тих, хто робить це найбільш простий і зрозумілийна щастя, і тут мені пощастило, що хтось має бажання пояснити ce ще... тепер всі йдуть за додаткову плату, і просто... спасибі, хлопці!
Тому на картах, лямбда-нижній поріг і вище, якщо я правильно зрозумів значення 1 відповідає afr 14.5, що б поріг, нижче якої дизельне паливо не горить-й? все і почала курити, вірно? ? у цій карті, якщо я, наприклад, 1050 мг/концентратор / лямбда-1 / afr 14.5 отримую 72.41 які мм3 або мг дизель?? Я повинен конвертувати чи ні х 0,85?
Близько 85 86 мм3 дизельного палива дозволу
Потужність і нічого без контролю
14.5 і стехиометрической немає, то й не горить, але й стає більш жирної....а можна помножити на 1.19, щоб перейти від мг палива в мм3
Потужність і нічого без контролю