Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати з 21 по 29 29

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    16
    Вибачте, але якщо ваші потреби ? щоб сили відновити пульт дистанційного керування, досить того, що ви витягнете транспондер від ключа нормально (з cutter в 30 секунд), задайте в antennina приймач і фурнітури в 5 євро кожен зробіть всі копії, які ви хочете!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав pititec Visualizza Messaggio
    Вибачте, але якщо ваші потреби ? щоб сили відновити пульт дистанційного керування, досить того, що ви витягнете транспондер від ключа нормально (з cutter в 30-ої), то задавайте в antennina приймач і фурнітури в 5 євро кожен зробіть всі копії, які ви хочете!
    Шкода, а то я зрозумів,
    Потужність і нічого без контролю

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    16
    На початку мені здавалося, ви хочете повернути ключ з ду, без сортування, на запчастини fiat, чому? стоїть тут, чи не так? А не потім, щоб ви запропонували зробити клон ключа нормального в магазинах, проте, коштує близько 60 євро. Це, однак, можна уникнути цього (як scodifica), беручи чіп з другого ключа, його поклали в антену code, то ключів нормальних (без чіпа) ne копіюєте стільки, скільки ви хочете в 5 євро. Якщо вам потрібен пульт дистанційного керування, ви можете взяти боді з ключа/пульта дистанційного управління, у поєднанні, в руїнах, scodifichi частковий блок управління двигуном, гори, на тіло, покладіть чіп-ключа, в поєднанні, в antennina кодексу, карта, передавальна на корпус, новий intagliandola як другий оригінальний ключ.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    12
    Citazione Спочатку Написав pititec Visualizza Messaggio
    На початку мені здавалося, ви хочете повернути ключ з ду, без сортування, на запчастини fiat, чому? стоїть тут, чи не так? А не потім, щоб ви запропонували зробити клон ключа нормального в магазинах, проте, коштує близько 60 євро. Це, однак, можна уникнути цього (як scodifica), беручи чіп з другого ключа, його поклали в антену code, то ключів нормальних (без чіпа) ne копіюєте стільки, скільки ви хочете в 5 євро. Якщо вам потрібен пульт дистанційного керування, ви можете взяти боді з ключа/пульта дистанційного управління, у поєднанні, в руїнах, scodifichi частковий блок управління двигуном, гори, на тіло, покладіть чіп-ключа, в поєднанні, в antennina кодексу, карта, передавальна на корпус, новий intagliandola як другий оригінальний ключ.
    А pititec

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Якщо я куплю новий ключ і поставив чіп цей старий всередині, а потім programmo дистанційного керування в діагностиці може йти? ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Тобто практично я повинен ходити з одним і тим же чіп поклав поруч з транспондера?? Код буде справедливо обійдений і ключів я сотні

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    12
    якщо ви купите новий ключ, і що ви покладете в неї чіп, що старі що стосується стартера і ви на місці.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Ви зробили рахунків, скільки коштує я трафіку, ніж, наприклад, ключ, зчеплення на Фіат??? Mah!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    112
    просто вони йдуть від тих, хто робить ключі, які коли-засіб x копіювання транспондера натисніть і заощадження, які поставилися орі

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •