Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 71
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Спробуйте тільки підвищення запиту на педалі, не торкаючись обмежувачем крутного моменту, так як я залишив оригінальний педаль в цьому діапазоні використання для мене ? за те, що ви відчуваєте менше prestranza вниз. Якщо ламба cos? com'? ви тільки 1500 об / хв, приблизно 50mm3, вважає, що від педалі до 1500 повинні бути, принаймні, на 50%, щоб отримати запит 50mm3. Як на мене, для таких як конференц обертів машина просто натисніть на педаль у вас вже? переступила поріг 1500 та після чого не отримаєте надати цієї справи. Лім крутний момент в 1500 ? у 32kgm, які дозволяють приблизно 60mm3. Підніми педаль також лелла низького класу, без перебільшення, принаймні, якщо у вас є спосіб зробити кілька тестів, ви можете піднятися поступово.

Для досягнень я б хотіла заглиблюватися :-)

PS у Вас є, щоб подивитися, що джульєтта mjet 170? Карту педаль в dynamic ? лякаюче заряду нижче, ніж карту normal, gi? 20\30% педалі у вас майже вдвічі запитом. Після того, як його намагався я глянув на карту, і я зрозумів, чому? ви відчуваєте різницю між normal і dynamic :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Спробує? завтра для досягнення є, але самоучка, мені треба поговорити з jacktheripper2, що і по-справжньому компетентного щодо
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    То доторкнувся до педалі машина їде краще...завтра завжди з мод на педаль...ретуш частина авансових просто, щоб лінеаризувати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Ідеально, я радий, якщо ви хочете поставити карту в обмін ми обміркуємо ще. Кілька постів тому, мені здається, що я б написала, що ви курите p? внизу, як ви думаєте, може залежати від ламба? gi? 400 всмоктуваного повітря ви знизили значення ламба трохи-й? 1. Якщо я правильно пам'ятаю, з журналу, який я зробив, що значення всмоктуваного повітря ви має до мінімуму.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    не мені ще потрібно підправити заздалегідь і лямбда, дим робить близько 600 700 мг повітря наче мало повітря і занадто дизельне паливо, хоча мені здається просто дивним

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    і була знижена до 1 або трохи більше, що тоді і близько 15 stechio-то жирної сумішоутворення, щоб змусити її відновити краще, а насправді знімав, але я чогось не вистачає

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    дуже покращилася в короткостроковій місці, цікава думка jacktheripper

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    89
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Логіка і карту повідомлено...авансові платежі були розраховані і випробувані кілька разів на машині....в torque limiter і було зроблено, щоб не карати групи, маховик зчеплення, але мати подався вгору....те ж саме, педаль покинув можна більше схоже на оригінал, за звичкою
    вибачте jovandj,на мою скромну думку обмежувач крутного моменту ? багато спірно, але я знаходжу це дивним зміна крутного моменту під час пуску двигуна, особливо читаючи, що ви не хочете карати cruppo маховика, й зчеплення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Дизельне паливо на цій ecu і в основному пари запитом....карта була зроблена, щоб розтягнути трохи більше..., щоб дизель на високих оборотах, і не вимагає пари і, отже, не обмежують його, як би ви зробили?? Або так або aumentavi а карту nm->iq є рішення...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Що ж виходить крутний момент стартера з маховиком? ?

Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •