Спробуйте тільки підвищення запиту на педалі, не торкаючись обмежувачем крутного моменту, так як я залишив оригінальний педаль в цьому діапазоні використання для мене ? за те, що ви відчуваєте менше prestranza вниз. Якщо ламба cos? com'? ви тільки 1500 об / хв, приблизно 50mm3, вважає, що від педалі до 1500 повинні бути, принаймні, на 50%, щоб отримати запит 50mm3. Як на мене, для таких як конференц обертів машина просто натисніть на педаль у вас вже? переступила поріг 1500 та після чого не отримаєте надати цієї справи. Лім крутний момент в 1500 ? у 32kgm, які дозволяють приблизно 60mm3. Підніми педаль також лелла низького класу, без перебільшення, принаймні, якщо у вас є спосіб зробити кілька тестів, ви можете піднятися поступово.
Для досягнень я б хотіла заглиблюватися :-)
PS у Вас є, щоб подивитися, що джульєтта mjet 170? Карту педаль в dynamic ? лякаюче заряду нижче, ніж карту normal, gi? 20\30% педалі у вас майже вдвічі запитом. Після того, як його намагався я глянув на карту, і я зрозумів, чому? ви відчуваєте різницю між normal і dynamic :-)