Спасибі, polini, в даний час я знаю тільки читати дані з ебу, я не намагався переписати його, але, як сказав rodcraft86, я, коли йду читати з галло клон fgtech v54 я читаю вихідний файл, а не те, зіставлений ?.-
Спасибі, polini, в даний час я знаю тільки читати дані з ебу, я не намагався переписати його, але, як сказав rodcraft86, я, коли йду читати з галло клон fgtech v54 я читаю вихідний файл, а не те, зіставлений ?.-
точно, і я поясню, чому? щоб читати в послідовний цієї ecu потрібно відкрити і отпаять опір всередині, з цієї причини, як півень, що kess, виконують свого роду читання віртуальною, яка автоматично витягує вихідний файл, відповідний ecu і розшифрувати restituendotelo в правильний розмір для редагування. файл, який ви півник, коли закони послідовного ? оригінал справжній і тому, якщо ви хочете повернути оригінальний автомобіль, ви можете писати без проблем, кажу з досвіду
Насправді, як я думав ? світ, дуже захоплюючий, і не ? важко зрозуміти, як працює ебу
повідомлення видалено admin
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 06-12-2016 до 08:51
шановний р-н francescosparco я приступив до прибрати його повідомлення у тому, що:
1° він, відповівши на обговорення старої рівно 1 рік і 4 місяці
2-й у цьому форумі ми з ніком і з такими потрібно звертатися
3-й ніхто ніколи не зробив його ім'я і прізвище
4-й не бачу, чому ви повинні написати ім'я та прізвище інших людей
5° якщо є особисті проблеми з ким-то їх вирішує особисто і не на форумі (тут ми не в дитячому садку)
6-й користувач riccardo59 відкрив пост, щоб отримати допомогу, бачили, що він не знав, до кого звернутися
7° один і той же користувач riccardo59 не можу зробити, крім як поставити на світ, його серйозність, так що не поділяю його думки
написав це запрошення, щоб в останній раз провести поведінка більш адекватним у цьому суспільстві, в іншому випадку я буду змушений остаточно відійти від цього форуму бачили його колишні,впевнені у своїй співпраці, сподіваюся, гарне продовження.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
на жаль, на мій незважаючи на те, що мені довелося знову прибирати пост, тому що і сигарети. francescosparco не зрозумів мій поклик, який був виключно для того, щоб поставити ситуацію на місці, і тепер, як я очікував, я змушений забанити користувача в питання,тема закрита.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]