У v54 і clone pi? повний . У вас практично всі методи роботи на ecu.
У v54 і clone pi? повний . У вас практично всі методи роботи на ecu.
Звичайно ? питання доволі риторичне і gi? пояснено:
Але різниця між оригіналом і клоном ? тільки надійність??
чому? особисто (не пам'ятаю точну ціну, що і оригінал, але він був дуже високий)
витрати, не варто, вихід
Хлопці, будьте обережні з клонами, я тестування v53, і я зробив з ecu edc17c18 ще opel проблеми були сполук джгута дротів, кабель boot був підключений на 12v, результат 1200€ ecu новий і закодований в opel, відтепер використання тільки обладнання офіційний
Терпіння і чеснота сильних..
як давно ви купили цей інтерфейс?
оскільки, я припускаю, що тепер вони трохи спеціалізуємося всіх різних виробників клонів
для початку я вам cosiglierei є mpps v12 , півень v54 і kess v2... я партія cos? ? зараз у мене виникли великі задоволення!![]()
вибачте за питання, але якщо я візьму V54 не робить звичайні речі в MPPS?
Для kessV2 не з'? проблема 50 писання? або ? вирішена?
у mpps пу? завжди служити, щоб зробити деякі автомобілі old
у v54 ? повне, а також свідчення в "virtual read", щоб ті блоки управління, які не ? можете прочитати
у kessV2, я вважаю самий стабільний, але ви повинні бути волосся урод, для скидання 50 писання треба паяти на kess, щоб повторно запрограмувати і використовувати файли на SD карту
(проблема principare і заблокувати доступ в інтернет, програмне забезпечення k-люкс, які просто використовувати брандмауер windows)
Також v54 машини"старий".
Як ? для MPPS "Старий"?
Очі, що якщо півень не ? хороша якість виготовлення цієї ecu не робить у virtual read і ви зобов'язані його відкрити!! Для одну ніч!!! форум по електронній пошті **** в: info*professionalchiptuning.net![]()
Від матвія