Сторінка 3 з 7 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 64

Обговорення: Версія 2014

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    103
    Є новинки? навколо! я чув, що c'? gi? версія 2014.1 працює для клонів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    на жаль, я ще не знаю нічого про

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    103
    Мені сказали, що скоро у нас буде 2014.1, однак, якщо ви шукаєте добре на ****** c'? gi? хто продає новий autocom 2014.1

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83
    працює зі старим інтерфейсом?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    103
    Цього я не знаю! я ще нічого не знаю, для? я бачив своїми очима, що c'? gi? люди, які продає 2014.1! те, що це обман або менше, то ви не можете? знати!

НОВАЧОК L'avatar di tech
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав matteo87 Visualizza Messaggio
    Цього я не знаю! я ще нічого не знаю, для? я бачив своїми очима, що c'? gi? люди, які продає 2014.1! те, що це обман або менше, то ви не можете? знати!
    Багато я роблю пошук в інтернеті для пошуку версії 2014.1 працює, і сьогодні не я, ще не знайдена. Серед тих, які я бачив і які кажуть, що продати 2014.1, врешті-решт, у специфікації сказано, забезпечити Sw2013.3; а потім ? є тільки один спосіб залучити клієнтів і намагаються продати !!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83
    версія 2014 відноситься до новим інтерфейсом клон програмного забезпечення 2013-3 на відміну від старого інтерфейсу в новий тому навіть вантажівка.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав alfonsoh Visualizza Messaggio
    версія 2014 відноситься до новим інтерфейсом клон програмного забезпечення 2013-3 на відміну від старого інтерфейсу в новий тому навіть вантажівка.
    Навіть старий робив вантажівка... новий 2014 має корпус інший.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83
    я delphi autocom передостанній інтерфейс, то перед цією новою, моя не робить, truck, можливо, dipender? з програмного забезпечення або активації.
    я не розумію, чому? вони змінили форму, якщо не змінили навіть щось в hardware або прошивка.....
    може бути, вони працюють, щоб оновити новий інтерфейс з новим програмним забезпеченням?
    Ймовірно, sar? оновлюватися в подальшому, або це просто спосіб продати інтерфейсу вже застарілим?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Вантажівка працює на всіх, ви повинні використовувати soft конкретного. Кабелі-адаптери, які роблять того варто, і ви не можете працювати на такі кошти. Інтерфейси сон все однаково, змінюються тільки між Cdp і Cdp+

Сторінка 3 з 7 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •