Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-24 24 -
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав macinische90 Visualizza Messaggio
    на датчик витрати повітря l я видалив і чистої... перше, що потрібно зробити і закрити egr через карту ,я чекаю когось, що може мені допомогти cn ecm,здається, що потрібно змінити тільки один біт..)).
    ви хочете допомогти, але не вас в курсі навіть файл орі, враховуючи, що ви не можете завантажити будь-який файл mod, що хтось може дати вам, поясніть мені, як ми можемо допомогти? починає читати і писати у файл.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di macinische90
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Ви праві, Ugo boss я думав, вона тільки зміни, можливо, CN вашу допомогу... Тепер SN на роботу, коли повертався додому, то навантаження від ПК,але мені подобалося, що я aiutaste вас. Спасибі гарного дня

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    Citazione Спочатку Написав macinische90 Visualizza Messaggio
    Повідомлення n12 c і журналів
    я бачив це, але не ? журнал, який може служити вам не вказує максимальне значення маси повітря на впуску,бачив, що ти kess зробіть для читання і відключити egr intando потім побачимо, що робити.
    більше так не можу тобі допомогти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di macinische90
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Сьогодні як раз арт-вдома я роблю, тому що я повинен передати його назад до господаря,з журналу, здається, що маси повітря вимірюється так, рівну тій, що мета-прискорення, що до мінімуму.. CN осцилограф намагаючись виміряти деб?

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •