Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 56

Обговорення: картки основних

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Якщо ми говоримо про EDC15 значення дизельного виражені в см3.
    Якщо ви подивитеся на карти в 2D подивитися безпосередньо значення.
    Як збільшити його decodi ти; якщо карта золотих 60 мм3 і ви хочете зробити збільшення на 15% на карту mod ви повинні мати 69mm3.
    Відповідно карту диму погодити його в 69mm3, карта педаль те ж саме.
    Час вприскування і досягнень ? трохи більш складний встановлення підвищень.
    Для турбо-і залізничних, ви не можете робити ті ж кроком.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46
    також застосовується для edc 16c39 ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Citazione Спочатку Написав patrik2 Visualizza Messaggio
    також застосовується для edc 16c39 ?
    Вибачте, патрік, але я, вивчаючи EDC15c2 однак я думаю, що принцип буде той же.
    Ми повинні завжди бачити, осі карту, щоб краще зрозуміти, до чого ставляться і подивитися, якщо вони адекватні, хіос,' що ми просимо карту.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    lupak що ви розумієте під мапу диму?
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    lupak що ви розумієте під мапу диму?
    Те, що ecm називається тиском parzializzato, де тузи і RPM-повітряний потік, що вимірюється в мг/impulse; l' - вісь z ? значенням IQ (Injected Quantity (кількість).
    В іншому пості Алекса.T-пояснює відмінно http://www.professionalchiptuning.ne...cipianti/page4.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    у разі edc15 ок, але якщо ми говоримо про інших ecu ? різний
    наприклад, в моїй машині що ? один edc16, як ін'єкції pazializzato ecm означає час впорскування

на другий день я картування автомобілі та водії ecm titanium мене називали тиску turbo карти змінною геометрією турбіни, а тиск турбо obbiettiva істинної карті популяризації тиску turbo...

перш ніж зіставити, принаймні, для тих, хто використовує ecm titanium ? спробувати зрозуміти, в 2d, якщо карта збігається з назвою, що alientech дав йому в драйвер чи ні
    Востаннє редагувалось magi1984; в 02-10-2012 16:39
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    0
    те, що я хотів би зрозуміти ? як знати, якщо карти ecm titanium-вірні, як імена чи ні,наприклад я знаю, що карту, що ecm називається фаза уприскування насправді повинно бути egr,інше питання, якщо я закрию цей egr чи повинен я змінити мапу egr чи не потрібно (я кажу про edc16,edc17).

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    про драйвери старих, фаза уприскування відповідає egr, на тих нового типу, немає.
    Якщо закрити egr на edc16 і 17 не потрібно чіпати інші карти egr.після закриття вам не доведеться робити пі? нічого

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    0
    потім на драйвер, нові фази уприскування відповідає заздалегідь вприскування дизельного правильно.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    думаю, так, ні, я ніколи не дивився, бути щирим, якщо заздалегідь, або яку-небудь іншу карту

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •