Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 36

Обговорення: допомога півник

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Поспішати ? погано, що, все, хлопці, я іду, я завжди кажу: перш ніж вчитися на машині, яка ecu встановлюють, що питання зустрічаються, щоб читати і писати, якщо читати послідовного або іншим чином, на sw c? написано use it або використовувати міні-gender, послідовного краще, якщо ви тримаєте його завжди встановлений. Я завжди кажу, перед тим, як поспішати у використанні інструмент, основи інформатики і пк було б краще, перш ніж помилятися, краще запитати......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Поспішати ? погано, що, все, хлопці, я іду, я завжди кажу: перш ніж вчитися на машині, яка ecu встановлюють, що питання зустрічаються, щоб читати і писати, якщо читати послідовного або іншим чином, на sw c? написано use it або використовувати міні-gender, послідовного краще, якщо ви тримаєте його завжди встановлений. Я завжди кажу, перед тим, як поспішати у використанні інструмент, основи інформатики і пк було б краще, перш ніж помилятися, краще запитати......
    ? правда, ви праві.....але ви не можете? знати все, все ...ви ніколи не припиняйте вчитися, особливо, якщо ? тільки хобі часу втратив (що ? завжди мало) . Я запитав: чому? я mini gender мені здається, на око тільки простий адаптер "тато "і"мама" і не бачив утиліти? бачив, що кабель в комплект поставки відноситься безпосередньо до роз'єму послідовного інтерфейсу galletto? якщо дають в комплекті avr? його, чому? і я хотів би зрозуміти,....Дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    25
    Я згоден з errecinque... ім'я??? р? універсальний, mini gender, я роблю висновок, обмін, як правило, в цьому випадку я б сказав, зміні статі, cio? вони є в продажу скрізь конвертер з чоловічого на жіночий, чи навпаки...
    Для математичною точністю, те, що я кажу, ви повинні спробувати використовувати тестер і перевірити конструкцію адаптера galletto, я б не хотів, що цей адаптер як, скажімо... скажімо, не у регіоні міні-gender changer, може, що s? мати якийсь pin перевернутий...
    Це до вас, власників випробувати...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    93
    однак, досі не зрозуміла, що та моя версія, у всякому разі в scatolo цей міні gender не було

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    25
    Тоді, подивіться те небагато, що я знаю... corregetemi, якщо я помиляюся, але повинен бути таким?, у V53 реальний повинен бути клон китайський v54. Тому я роблю висновок, що ваша, не ? у v53... тепер розумію, що версія як я бачу, триває, так як у торгівлі ? дуже легко знайти, 53, 52, 52 і 48... загалом, я сподіваюся, що зробили ідею...
    Ключ, що я хотів би дати вам ? старі версії працюють на xp і не засвоюють дуже 7... на відміну від нових версій.
    Додам також, що ваш має 3 світлодіода, і не має minigender...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Danyit84 Visualizza Messaggio
    Тоді, подивіться те небагато, що я знаю... corregetemi, якщо я помиляюся, але повинен бути таким?, у V53 реальний повинен бути клон китайський v54. Тому я роблю висновок, що ваша, не ? у v53... тепер розумію, що версія як я бачу, триває, так як у торгівлі ? дуже легко знайти, 53, 52, 52 і 48... загалом, я сподіваюся, що зробили ідею...
    Ключ, що я хотів би дати вам ? старі версії працюють на xp і не засвоюють дуже 7... на відміну від нових версій.
    Додам також, що ваш має 3 світлодіода, і не має minigender...
    хлопці, ви робите трохи плутанини :-) fgtech, перш ніж пропустила в v53 були всі v48 будь ініціали, вони вище, і функціонувала дуже добре і на xp, що на seven, v53, на початку працювала тільки на xp, але зі східних мов, встановлених, тепер він чудово працює на seven просто знайти те, що вам активної, v53 має порт j-tag ( що завжди той, bdm) але ще є кольоровий телевізор з плоским екраном саме для j-tag і mini gender що не потрібно, коли ви використовуєте bootloder, але ви повинні використовувати його завжди, коли ви читаєте і пишете роз'єм eobd, і в кожному випадку, якщо вам каже програма, якщо хочете ce написано use-it, якщо немає міні-gender ? викреслено, і, насамкінець, користувач вище, на мій погляд, не v53 але v48, якщо я сказав, то******* поправте мене, без проблем.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    25
    Я не дуже багато знаю, але твій виступ поспіль, тільки, що десь, не звертаючи уваги, чому? я прагнемо зрозуміти карти... я читав, що старі працюють на xp нові на сім, крім мене ? здалося, що побачити кращі клони з usb dongle... але не питайте мене, що служниця...
    Я згоден, що півник користувача, не ? у v53, тепер 52 51 48 не знаю... але, безумовно, ви маєте рацію, ви, sar? 48, чому? я читав-й? раз користувачів з 53 або 52, або інші, але що в реальності? я V 48, c'? плутанина з цими клонами страшно...
    У самому справі, навіть якщо пі? іноді за викидними цінами, я відмовився від покупки, і я вирішив, що тепер я повинен обмежити, щоб помилуватися ті, оригінальні, друже мій... :-(
    Занадто багато плутанини, на мій погляд, користувачів, що вони говорять ? само, як і оригінал, інші не читають-як користуватися?,? російську рулетку...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    93
    ugoboss,
    що ви маєте на увазі "тепер він чудово працює на seven просто знайти те, що вам активувати", можливо, мій не працює класична повинен бути включений?
    і як включити?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    привіт Danyit84 , ключ був на перших v53, але потім вона була видалена, додаючи dll (здається 4) в папці програми.

привіт ema74, я кажу з особистого досвіду, і я так сказав, бо мій не ходив на seven і хотів дату 1-1-2013, але зараз є люди (небагато), які можуть через dll до тебе, працює на seven і на поточну дату, але ці dll повинні бути включені.

p.s. це не я, що активний :-)
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    25
    Спасибі ugoboss, я роблю культури, також на цьому півник... :-D

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді