Керівництва ви можете завантажити спокійно, просто не атакувати usb kess.
Керівництва ви можете завантажити спокійно, просто не атакувати usb kess.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
я чув, хтось, хто пов'язаний k-tag орі тільки протоколи, автомобілі та мотоцикли програмне забезпечення клону і вони будуть розблоковані також вантажних автомобілів і катерів сара, вірно?
є вже у продажу в 2.06 клон в якийсь китайський сайт, хтось вже пробував?
має всі протоколи активних?
знаєте, що нового? від 1.89 до 2.06?
я чекаю, що оновлюються також ktag, що я думаю, sar? скоро на площах китайських
Здрастуйте, зверніть увагу на прошивку, від висхідного сонця і спеціалізовані писати фігня, не поспішайте, ми чекаємо подальших новин......
якщо я можу згадати сайт китайський постачальник надає програмне забезпечення 2.06 використовувати клонів
Я був би спокуса спробувати, я боюся, щоб заблокувати інструмент
Нова версія K-люкс 2.06 Software updated for Kess V2 clone and Ktag клон. Kess v2 K-люкс V2.06 new added more functions: new protocols, some bugs have been поправки, different details improved and new cars have been included. Below OBD2Tuning обміну Kess v2 клон 2.06 usb драйвер скачать kess v2 ksuite 2.06 master Installation Instruction.
Kess v2 K-Люкс V2.06 Kess v2 master Kess v2 2014 obd2 Менеджер
Kess v2 клон 2.06
Kess v2 клон ksuite 2.06 usb драйвер скачать kess v2 ksuite 2.06 master Installation Instruction:
Kess v2 клон ksuite 2.06 usb драйвер скачать:
http://pan.baidu*****/s/1i33gBXV
kess v2 ksuite 2.06 master Installation Instruction:
1: pls disconnect the internet
2: double click "K-Люкс 2.06"
3: choose the lanuage
4: usb driver install
5: the K-Люкс 2.06 is installed.
Now, you can use the K-люкс 2.06 програмного забезпечення.
Also, K-Люкс 2.06 Vehicles List has been enriched, the protocol-протокол OBDII for MED17.2 Ecus used on Land Rover, Jaguar and is available. Міні-starting from 2012 are now supported by K-TAG.
і навіть знайти пароль))))))