Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати з 21 по 29 29

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    я вибачаюся, але для цього ви повинні чекати, поки хтось інший... в механіці мене кабель, але нічого електроніки

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    потрібне для інформування ви говорите, механік з 25-річним досвідом.....і що з 3-4 років він вивчає з p? електроніка застосовується для транспортних засобів,...
    я запитала,чи просто розрахунку як по частоті, по-вашому, пу? бути вам допомогу в зміні під?
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Вибачте, не хочу бути повідомлення в іп? але я лише хотів додати, увагу на попереднє повідомлення, але я не можу змінити його...

Щоб змінити налаштування PID, необхідно знайти маневр повторюється, змінювати і спостерігати, як веде себе сигнал величини, контрольовані при зміні посилення змінено.
    по досягненні rapidit? реалізації краще, треба йти на компроміс з regolabilit? управління, щоб уникнути коливань в стаціонарних.

В принципі я їх не виробництво, збитки... краще дати дизельного палива в перехідних (карта дим) і підняти target boost в пунктах прибуття маневри, які ви хочете поліпшити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Не пу? допомогти.
    Було тільки одне міркування, щоб зрозуміти, якщо нормальне strumentino в dignosi б мав досить часто, щоб ловити коливання тиску у впускному колекторі, які можуть виникнути в результаті неправильного редагування de доходи контролера PID.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Проблема карту дим ? що робить куріння і витрата палива спускаються на багато (принаймні, для доказу того, що я і зробив)
    Питання, але якщо користувачеві потрібно 60 мм дизель і карту парів в контексті обертів і повітря обмежує до 40 мм, target boost, що буде? ліжко sar? у будь-якому випадку в розділі 60 мм?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Немає, але в

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Немає на картах виходить завжди нинішня впровадження, а саме, обмежена. У будь-якому випадку, якщо обмеження карту дим ? активна означає, що ви під час перехідних процесів, boost target не ? ще досягнута.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Ясно, як завжди

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга