Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 42

Обговорення: програмісти

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я, як стабільність? рекомендую півник v48, який стоїть зараз дуже мало, а в додаток до робити великий парк автомобілів також від його функції bdm, який я тестував багато разів, без будь-яких проблем. Працює під seven в 32/67 біт і красивий попередньо встановленого програмного забезпечення дуже стабільною. Проти він, що не йде так добре з 15p Vw і не підтримує новітні машини, тип mj8 і pcr 2.1, який при бажанні ви можете покрити з 53 або 54, який, на мій погляд, є набагато менш стабільними.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Я, як стабільність? рекомендую півник v48, який стоїть зараз дуже мало, а в додаток до робити великий парк автомобілів також від його функції bdm, який я тестував багато разів, без будь-яких проблем. Працює під seven в 32/67 біт і красивий попередньо встановленого програмного забезпечення дуже стабільною. Проти він, що не йде так добре з 15p Vw і не підтримує новітні машини, тип mj8 і pcr 2.1, який при бажанні ви можете покрити з 53 або 54, який, на мій погляд, є набагато менш стабільними.
    Концепція ясно, спасибі. Поради, де купити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    pi? ви йдете вперед і pi? системи є складними, і, отже, нестійкі.... думати, що комп'ютер, який я використовував для емуляції в реальному часі, це був чудовий 486dx2.. що досі працює в усьому, що і робить її обов'язок, не його ніколи не бачив посадки***!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я їх беру з китайського сайту. Однак тут ви не можете поставити зовнішні контакти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    я теж .. .але я думаю, що мануфактури суми мало, тобто китайської електроніки чи ні, це ж.. правда, що часто вони економлять на якийсь компонент. те, що змінюється дуже і збірки, часто робиться з ніг.. потім сайт або інші невеликі зміни. Треба тільки сподіватися, щоб не клюють, підробка...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    у будь-якому випадку по електронній пошті **** адміністраторів... них, можливо, є щось, що робить для вас

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    питання трохи дурний..***** prando один з цих програмістів треба прийняти, щоб змусити навіть паяльна станція гарячого повітря або я помиляюся?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Я від іп? рік використовую v 53 ніколи не проблема. .лише останнім часом не читає по k-line я не розумію, чому. ..в якості альтернативи використання kess 2, дуже гарний продукт

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    якщо не закон, лінія k sar? стрибнув комплексної як це було на старих v50

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Спочатку працював, могли б ви сказати мені? інтегрований змінити, як тільки я можу розміщувати фото

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •