Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 36

Обговорення: Думка обладнання

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Привіт я теж купив v54 кілька днів, і для тих, хто, як я, що він завжди зчитується через послідовний порт я повинен сказати, що ? гарний безлад насправді багато проводів і не розумію нічого...хто може? рекомендую також практики або курс для того, щоб ознайомитися з показаннями до школи? дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    13
    Citazione Спочатку Написав ake85 Visualizza Messaggio
    Привіт я теж купив v54 кілька днів, і для тих, хто, як я, що він завжди зчитується через послідовний порт я повинен сказати, що ? гарний безлад насправді багато проводів і не розумію нічого...хто може? рекомендую також практики або курс для того, щоб ознайомитися з показаннями до школи? дякую
    ви дали керівництву, що c'? разом з півня??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    привіт, так я читав довідку, але не всі зображення, як зібрати всі компоненти, а потім для тих, хто, як, що ? перший час використання півень не ? просто...я б з повного образу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    що не так ? ясно, зокрема?
    тоді я вам раджу купити dima bdm, що уникає вас багато зварних швів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    діма його вже? розетки і мені приходить понеділка?..тоді на керівництво мені каже підключіть роз'єм USB до півнику 4, кабель BDM і досі є, то пізно подавати з джек так accender? червоний світлодіод( ? тут я блок)...це джек, я думаю, я зрозумів, якою, але, щоб привести його в дію в 12volt потрібен адаптер...потім мені показано зображення, як зібрати адаптер CMD...одна частина мене говорить, підключити до прес CMD, розмір спортивної (не знаю, що каже), а потім з іншого боку годувати провід з перемикачем на 12volt...ми говоримо тільки ECU BOSCH

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    розмір спорт ? виробник дімі, він говорить, що якщо ви маєте один з цих ви можете використовувати його
    я вважаю, що ви взяли той, оргскло, які, в будь-якому випадку, це добре, з galletto
    блок живлення потрібно купувати окремо, коштує близько 10 €, і потім я сказав би придбати, навіть одне рознімання "мама" типу, що c'? в кабель для бош, той, білий, так сказати
    bosch я ще не зроблені, але особисто харчування через джек, я ніколи не дата, завжди тільки до гнізда, що я сказав раніше, і спалахує червоний ? завжди включений, також cos

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Exelion1986 Visualizza Messaggio
    розмір спорт ? виробник дімі, він говорить, що якщо ви маєте один з цих ви можете використовувати його
    я вважаю, що ви взяли той, оргскло, які, в будь-якому випадку, це добре, з galletto
    блок живлення потрібно купувати окремо, коштує близько 10 €, і потім я сказав би придбати, навіть одне рознімання "мама" типу, що c'? в кабель для бош, той, білий, так сказати
    bosch я ще не зроблені, але особисто харчування через джек, я ніколи не дата, завжди тільки до гнізда, що я сказав раніше, і спалахує червоний ? завжди включений, також cos?
    назвати розмір спорт "виробник dime" ? неправильно і днів ? компанія, яка виробляє sw і hw для tunin і багато іншого, відвідайте веб-сайт і потім подивитися.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    точно я купив шаблон з оргскла з різними schedini пружини і мені не потрібно робити ніякої пайки...роз'єм бачив, зараз мені не вистачає тільки блока живлення, і тоді я готовий...насправді дар? струму не той джек, мені здається, краще для мене...потім ми з цим впоратися? знати, коли спробує? їх читати спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    ви, безумовно, було, щоб зрозуміти, що це було "бренди"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    Я особисто використовую galletto v53 і mpps...? як вам порадили, kess йде дуже добре, я використовував його кілька разів і не проблема... ти Можеш прийняти навіть mpps, мені не варто багато і на деяких авто типу гольф 4 і т. д. ? відмінно... я використовую ці з scatoletto не ті з тб (рекомендую брати те, в консервній банці).

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •