-
якщо можна візьми convoglitore вентилятора і спробувати побачити, якщо між vschetta радіатор той, plstica і маса radinte, як правило, втрачають їх, і ви trsformano відразу в пар , якщо їх ce втрат слід знайти вид polverina консистенції форми одного і того ж кольору охолоджуючої рідини
-
Тепер давайте подивимося управління краще того, що я сказав, ol клієнта, що день, коли він був нерухомий двигун доступом через деякий час курив всередині капота, тепер і від 4 днів, що і прикріплюється boooooo
-
prov, щоб побачити осі насоса aqua і околиці, може бути microperdita тебе розумію прекрасно цей тип ймовірно, це ті самі str........
-
подивитися хоча бампери постраждали microtamponamento , може бути, що радіатор і переїхав зі своєї штаб-квартири naturle і stisci з якоюсь радіатор li vivino , їх прогалини,--------
-
Все ок, навіть тому що він поставив під тиском 2 бар fraddo x півгодини, але якщо ви бачите слід
Води
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
будьте приблизно 1.6 бар,і залиште на всю ніч зазвичай я роблю так, то перевірте вранці...... півгодини і занадто мало по-моєму
-
Ок х всю ніч, але тиск тримає, поки інший день
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
і radiatorino в egr ви поклали під тиском ?
-
Привіт зак, я ставлю на тиск всій ланцюга і ясно
-
Може бути tappotogli в anicotto piccolometti з одного боку заглушка а з іншого боку-його поклали під тиском
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму