Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 55

Обговорення: aiutoooooo

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    38
    20.rar ок, опубліковано mod це було зроблено з старого propretario-я працював на цьому спасибі
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    38
    я вважаю, що мод був зроблений з winols

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Вибачте, але тиску rail і турбо і пов'язані лім і лім, пара чи у вас мод вас? Чому? я думаю, esageratissimi!! Насамперед, повідомляє prex turbo і всі ті речі, які підняті до зірок мод нормальний. Потім, я б не сказав, фігня, але карту, що c'? відразу після обмежувача тиску, мені здається, інший lim turbo, але не абсолютно упевнений. Спробуйте підняти волосся то і подивитися, якщо ви щось змінюється від 0F94DE в 0F961E.
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    тим більше, що карта ? зроблено погано, поясніть мені, в quest адреса 0E387A і в околицях логіку змінити?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    38
    не знаю, марко, є багато параметрів, mod, що титан не знаю, і не визнає їх титан

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    38
    доброго ранку, метью тиску турбо-overboost і rail я піднявши я, але нічого не змінюється, хоча по-любому до нуля, тиск залишається колишнім, не змінюється, для цього я думаю, що є обмежувач-то прихований титан не потрапляє , карту не я зробив, я був вже зроблений на автомобіль, але не і ніколи не пішов добре, вона навіть не може дати їй 150 cv єдина, та, що і був виключений l EGR в ебу для інших я не знаю, що сказати, і чимало, що я роблю тести, так як я змінив карту, що в пі? але нічого, що', що я повинна летіти з турбіною, що ce замість нічого

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    Все те, що ми з драйвера titanium покладіть орі, крім egr, яка йде добре,решта вас змушує йти тільки погано..решта з кроком, здається, даних у разі, якщо для цього не може? щоб ніколи не ця машина

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    38
    чесно кажучи, я навіть не знаю, які з них dell EGR я бачу, що ви експерт, ви б могли дати кілька порад ??? дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    використовуючи тільки драйвер ecm помітите різниці..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    0E1F42 і 0E1F9C є 2 криві управління egr..ці можна залишити для решти все це призводить орі.. а потім повернути з кроком незначні даю l " на порядок 200pt все приблизно..sistemela і тоді місць

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •