Стр. 3 з 12 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 117

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Citazione Спочатку Написав Rebound Visualizza Messaggio
    я commettevo помилки нерозумно...вибирав її голос "Виберіть драйвер" ecu за допомогою Fiat Punto Evo...
    замість цього я повинен був вибрати з BDM/JTAG, а потім MPC і т. д екю розпізнається, і ви продовжіть читання...
    Що стосується відкриття ecu: я мокрий met? ecu в скипидар, щоб розм'якшити "клей, герметик," біла ніч...і після цього? ? pi? легко відкрити її.
    Я читав на форумах, що galletto v53 з rel? синій не працює в борг...моя rel? синій досі не вдалося, тільки з запису на iaw59f.
    привіт rebound, де знаходиться цей скипидар? китайські магазини? я читав, що ? вид плямовивідник, і він використовував багато років тому...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Вибачте, якщо я прошу роз'яснення, я цю тему у вільний від роботи час, але мені підтвердили, що ми не говоримо про 8f2p2 але marelli 6jf або 6f3 спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Citazione Спочатку Написав scinti Visualizza Messaggio
    Вибачте, якщо я прошу роз'яснення, я цю тему у вільний від роботи час, але мені підтвердили, що ми не говоримо про 8f2p2 але marelli 6jf або 6f3 спасибі
    Вирішена я прочитав всі обговорення ? почалося з 8f2p2, а потім закінчив з 6jf вибачте

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    Привіт відскік на 59f в послідовний півень не робить, якщо ви ? не вдалося, з'єднавши з пін-коди ? рахунок...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    109
    ні, я намагався писати ecu до школи...але, здається, проблема у версії v53

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    Немає перевірили 59f в школі з galletto 53, що не хотів дізнатися працювати в бд, майже без ecu ? туди-ок..перевірте, чи добре я і живить ебу безпосередньо..ці хочуть добре джерело потужності

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Доброго дня чи можу я дізнатися точну процедуру читання bdm з galletto v53 0 v54?я завжди читав через послідовний порт, і незабаром я купив v54, і я хотів би зрозуміти, як це зробити, заздалегідь спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    У вас всі документи в папці, півник, не з'? помилки бути не може. C'? також l-адаптер, щоб використовувати schedini cmd

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Це я знаю, але мені потрібно відео практика для того, щоб зайняти руки, тому що я завжди читав через послідовний порт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Що ECU потрібно зробити? У schedini ви їх????

Стр. 3 з 12 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •