Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-30 з 32

Обговорення: рада відображення

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Citazione Спочатку Написав everyname Visualizza Messaggio
    Якщо я граю добре, видно, що збільшення тиску дозволяє зменшити час вприскування, це означає, що в цілому підвищення температури ? викликано повторюється продовжений уприскування занадто більш вмт?
    якщо ми збільшуємо занадто багато часу, і ми опиняємося надати занадто багато після вмт, то може дійсно через збільшення температури..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Карту час каже: Я-rail 1400 бар, водія просять 50 мм, а потім, щоб отримати це кількість? ви повинні тримати відкритим, інжектор за цей час.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Citazione Спочатку Написав asdone Visualizza Messaggio
    Карту час каже: Я-rail 1400 бар, водія просять 50 мм, а потім, щоб отримати це кількість? ви повинні тримати відкритим, інжектор за цей час.
    Ок, зрозумів. Коли ви говорите моделювання ви хочете сказати, що c'? програмне забезпечення x зробити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Він каже, що ? хороша ідея, не до кінця тиском більше 10 градусів Atdc. На мій погляд, для? то пу? поміститися на tdi чому? я на mjet я завжди бачив, що він робить краще закінчити ін'єкції pi? можна ближче до вмт. Просто бачити в оригіналі com'? в кінці уприскування, розуміючи. Не дати заздалегідь, машина стає більш скажений і менш лінійної, програвши? на високих оборотах якщо ін'єкції ? піднявши досить високу, ніж оригінал, даючи право заздалегідь, замість цього ви можете зробити його менш різким, але більш стрільба вгору.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    А Джек.
    Наприклад, авансові платежі, запас, заряд, навіть краще, ніж тиск турбо, але вгору прагне убувати набагато більше? швидко того, що може залишатися постійною, передбачаючи p?.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    правило не перевищувати 2/3? заздалегідь ? діє при будь-яких оборотах ? вниз я міг би дати більше? ?

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •