Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-30 з 30
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    очі ке анке wd-40 correde як svitol є дуже схожі продукти, добре працюють...я особисто рекомендую вам використовувати силіконовий спрей ke не товстий, так і не залишає лайно в скло (я використовую його на всі ущільнення з машини)... питання у мене в другій серії xk? мені вікна не kiudo з пульта?? але відкрилися тільки все 4, коли я відкриваю машину??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Метті вам потрібно зробити налаштування званої першої, якщо читати деякі повідомлення, c'? написав як зробити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    сісі я читав, але ви це робили, перш toglere акумулятор...я так і не зрозумів...у вас є перша серія??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Я першу серію, і робила це раніше... Тільки я сів на нього сигналізації meta system, що, якщо я не помиляюся, то стояли серії

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di nasone147
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Et
    40
    Повідомлення
    141
    потрібен модуль на другий серії, щоб зробити їх навіть підняти!на жаль,будучи власником,на restayling не встановлено!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Тобто, якщо зняти акумулятор ? l охоронна сигналізація вимикається... Коли закриваю з пульта не піднімаються скла

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di nasone147
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Et
    40
    Повідомлення
    141
    здрастуйте, Фабіо,але у вас є перша серія або restayling?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Перша серія моделі jtd115 2004 рік

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Matty23p Visualizza Messaggio
    очі ке анке wd-40 correde як svitol є дуже схожі продукти, добре працюють...я особисто рекомендую вам використовувати силіконовий спрей ke не товстий, так і не залишає лайно в скло (я використовую його на всі ущільнення з машини)... питання у мене в другій серії xk? мені вікна не kiudo з пульта?? але відкрилися тільки все 4, коли я відкриваю машину??
    існували різні конфігурації для цих авто, деякі відкривали і закривали деякі відкривалися тільки, і навіть не відкривалися ne закрилися, і вони були абсолютно ідентичними, як і модель міняв тільки програмування тіла, і це був лише питання везіння, коли comperavi.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Але якщо і проблема тіла не пу? активувати цю функцію за допомогою програми діагностики або подібні речі?

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •