Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 72
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Карту з switch off помилка засмічення фільтра, але так не створює проблеми будуть, можете не ходити, що не регенерує ne намагається відновити....крім того, egr ви можете eiliminare від 2 panettoni вручну, тільки розмір також контроль системи рециркуляції ог під час регенерації це-те, чому? опустити інші 2 криві не проблема однаково....і це, що раз вона працює добре для defap але й зачіпає інші в карту, що не створює проблем, але це не чиста робота, якщо зробити switch off і видалення dtc на засмічення dpf рішення, що я навчаюсь
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Однак після того як ви зробили дії, описані вище, я не пі? індикатор dpf забиті.
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Які дії ви маєте на увазі конкретно? ?
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Карту з switch off помилка засмічення фільтра, але так не створює проблеми будуть, можете не ходити, що не регенерує ne намагається відновити....крім того, egr ви можете eiliminare від 2 panettoni вручну, тільки розмір також контроль системи рециркуляції ог під час регенерації це-те, чому? опустити інші 2 криві не проблема однаково....і це, що раз вона працює добре для defap але й зачіпає інші в карту, що не створює проблем, але це не чиста робота, якщо зробити switch off і видалення dtc на засмічення dpf рішення, що я навчаюсь
    звичайно, якщо б ви могли зробити swictch off + видалити тільки dtc, що відносяться до fap б краще рішення, коли, чому? в реальності? не s? які ще dtc видалити

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Я не видалив ні dtc, я тільки зробив switch-off, виконавши дії, пост 20.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав panterargento Visualizza Messaggio
    Я не видалив ні dtc, я тільки зробив switch-off, виконавши дії, пост 20.
    звичайно, я розумію, що ви написали те, що я хотів сказати ? що якщо він має якісь датчик несправний, буде корисно знати навіть dtc зацікавлені, безумовно, всі компоненти працюють ? хороше рішення, спасибі ще legend і вас, що ви дали ще одне підтвердження,з повагою

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Так, але те, що я хочу вказати ? що з switch-off зона DTC не змінюється, то порушується при використанні sw як раз або ecusafe (дивитися screens), тому я думаю, що DTC активні з цей мод виключення, я завжди кажу про edc16c39 euro4, на практиці при видаленні DPF ecusafe або раз роблять помилку, привести до нуля цій області ? той, DTC, який повідомляє про помилки
    Я сподіваюся, однак, що-то eperto скажіть його.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    ок, я зрозумів чудово, я думаю, що те, що він запрограмований на раз або ecusafe рішенням no-fap, щоб не ризикувати викреслив всій області, dtc, для? якщо ? зона відноситься тільки до fap ми б навіть, але якщо c'? навіть деякі dtc компонентів, які з fap не мають нічого спільного, не ? краще що-небудь хороше

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Так, справді, коли я 159 у мене recovery-за проблем з датчиком з подальшою помилки, які я потім видалив з МНС, і можу тобі сказати, що я не ви ? горить лампа "несправність двигуна", і після того, як я повідомив ori цій області, шпигун ? повернулася на роботу, і те ж саме засмічення 1000%, на практиці після використання тих sw ви повинні вручну і встановити в цих районах, ось чому? ? краще рішення switch-off, що, як каже jovandj ? чиста робота.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав panterargento Visualizza Messaggio
    Тоді я переробив все, таким чином, перш ніж писати карту switch-off, з МНС, я пішов на вкладці " коригування і я почав "Заміна фільтра твердих частинок", коли він закінчив, я чекав 40 секунд, потім я написав карту, і в кінці кінців я зробив "Обнулення функції autoapprese" знову чекає 40 секунд, потім я запустив двигун.
    На всю процедуру я ніколи не приведений в дію, за винятком того, що, врешті-решт.
    Щасливої Пасхи для всіх

привіт пантера сьогодні я написав mod switch-off, виконавши дії, які ви зробили, тільки я використовував, autocom, щоб скинути параметри, коли я закінчив шпигун ? залишається вимкнений до тих пір поки я тестував машину, то для? коли я вимкнув і знову картина ? горить, даючи мені dtc"датчика перепаду тиску" я видалив цей код ? вимикається, а потім знову включається через деякий після включення (не завжди?) перепад тиску був 100-116 мбар, раніше їх не було кодів несправності, я перевірив (для? я не знаю, що він робить тиск), то я завантажив mod no-dpf зроблені тільки з egr, що знижує лише 2 криві, все ок, не світиться жодна контрольна лампа завтра пробую ще? я не розумію, що я роблю неправильно, чому? до мене не вийшло. з повагою

Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •