Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 39
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    Ось... вийшло.. дайте мені знати, які адреси, що я повинен торкнутися, щоб підняти обмежувачі тиску turbo...

Величезне спасибі!!!
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ок, дивіться карту обмежувача turbo....в кінці останньої горб ви знайдете відгук....і що ? біт обмеження, що повинно бути 2350mbar якщо я не помиляюся...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    У цей вечір контролем, і дам вам знати!

Тому було би на карті, що Титан називається Обмежувач Тиску Турбо? Чи можна знайти трохи після ?

Щоб бути точним, я міг би вказати адресу?

Величезне спасибі!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ? трохи пізніше....після карта обмеження turbo, що я не знаю, як ви називаєте, ecm, є криві обтесані по закінченні цих sullpultimo біт з cruve знаходитесь біт обмеження.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    Я намагався рухатися, біт SVBL, що я навів 2680 мбар (враховуючи, що максимальне значення всередині карту turbo ? близько 2100), максимальне значення-ліжко з діагнозом в стадії тестування ? був пік 1,55 бар, але проблема продовжує залишатися..

Я, можливо, змінити всю карту, де знаходиться SVBL (який має фіксовані значення, 2250 мбар) ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    ти не cel' у вас є гольф 5..... хто ? він makkina???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    Машина ? моїй матері, але зараз що-centra з промовою rimappature?

Спасибі всім!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    питання, я вважаю....
    ви бачили через діагностика/сканер/журнал,те, що хочеш... точніше на скільки мілібар прес-turbo ti v? у recovery машини??
    ви знаєте, чому тобі це цікаво? чому? від золота їх SVBL налаштовані на 2750 мбар....ви можете їх бачити, ви ж, перебираючи карти, які тита називається turbo press f...після драйвера ж знаходитесь буфер обміну i SVBL, встановлені орі, як я кажу...
    тепер...вже натовп орі після 1,4 max 1,5 ? ризик....якщо ваш автомобіль супер? таке підвищення означає, що c'? те, що не v? у turba ж....
    oppurecome ? вже трапилося зі мною, ви, вклавши занадто багато дизельного палива ? навіть якщо ви не бачите диму, вихлопних газів, будучи натовп, p? занадто sottodimensionata, отже, на дизельне паливо, оскільки навіть зі всієї vgt open...не може виконати прес-turo встановлений в карту....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    *turo= турбо
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    Спасибі відповідь,

Ви говорите про присутність + SVBL, але ці SVBL більше? БІТ, або ? тільки один біт ?

Дайте мені підтвердження, що карта c'? тільки карту обмежувач тиску турбо, і тільки один Біт SVBL ? Тільки ці дві речі можуть послати в безпеці автомобіля, і "зі зниженим turbo досягнута"... не так?

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •