Але ці фактори перетворення їх чи знаєш ти, що вивчав , не отримують від карти або від програм , типу winols, Правда?
Але ці фактори перетворення їх чи знаєш ти, що вивчав , не отримують від карти або від програм , типу winols, Правда?
Якщо у вас є damos хороші їх, а потім прийняти їх,але щось хороше можна знайти тільки за додаткову плату.У 0,023437 ви часто використовуєте в інших ECU.Я раджу тобі вивчити ECU одне крило раз,тому що речі набагато складніші, ніж, коли, здається. Дізнайтеся більше і більше розумієш, що нічого не знаєте.Щоб дізнатися ECU добре, вам доведеться попітніти.
Я повинен бути щирим....мені виявилися складними, щоб відразу ж видів, підхід з точки зору і нові мови, світ, незвідане, коротше кажучи.
Спасибі вам, я якась маленька щось трохи більше? ясно, але ? зрозумілим, для мене знижки? тільки дивне Хобі .
Назад? до моєї первісної питання на 7 карт-педаль. Як ніколи після першого , і тільки після цього є 10 трикутничками (або пила зубів) драйвер?
Що вони собою являють?
Це що подивіться на карту.Якщо ви насправді не є breack сходів .Навіть Winols знаходить, як і карту, можна.
Здається пізніх карти, але без посилання , принаймні для мене ? незрозуміло. Але професійно, як веде себе, коли навіть winols d? допомога.
Semplifico: ти, як виконавців?
Мені подобається ваше бажання в усьому розібратися,але іноді ми повинні також здатися.Я особисто не знаю, що виражає цій області.Графіка в 2d повний виражає всі функціональності ECU,(tabbele,помилки,команди і т. д. і т. д...)було Б непогано, щоб пояснити кожну адресу на карті, але не думаю, що sie можливо,бачили, що це та інформація, яка стосується тільки виробника і, як правило, не може вийти на вулицю.Ми повинні подякувати форум як цей, де ми можемо обмінюватися інформацією і повільно йти вперед.
Я не знаю, якщо я йду за тема, але якщо я додаю карту купив онлайн укладачів, ви можете дати мені ваша думка?
По мені, краще створіть нову тему.Ви можете порадите з вечора, коли відкрити,а є даю подивитися.Я рекомендую-без назви, бо, здається, брут говорити за роботу, колег, які, можливо, і користувач форуму.