Сторінка 3 з 16 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 159

Обговорення: info півник v54

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Дивно, разом з v54 мені дали папку soft не встановлювати... просто запустити exe-файл.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    наприклад, були реалізовані блоки в багажнику mitsubishi тип ебу обмін smart зроблено місяць тому!!!!

і навіть в tricore додані блоки керування типу freemont!!!!!
    та інші блоки управління, які з 53 ви робите в boot і з 54 в послідовний я їх обох, і я кажу вам, що є відмінності
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Враховуючи незліченні оголошення і ціни різні, цей півник ви можете? знати, від пі? експерти повинні перевірити, щоб отримати хороший продукт? Або всі рівні? Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    я тестер? один короткий і відмінна якість.....вам з цим упоратися? знати.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт Frantik , питання було для мене кілька perplessit?, я не сумніваюся у вашій щирості? але не потрібно розміщувати документи, які потім можна також завантажити з офіційного сайту, tprot 08-10 ? у тому числі і в v53, можливо, ваш може бути 12/2012 замість 09/2012......

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Привіт Frantik , питання було для мене кілька perplessit?, я не сумніваюся у вашій щирості? але не потрібно розміщувати документи, які потім можна також завантажити з офіційного сайту, tprot 08-10 ? у тому числі і в v53, можливо, ваш може бути 12/2012 замість 09/2012......
    Якщо ви мені скажіть як їх завантажити з офіційного сайту, зробити мені приємно й тому, що від їх завантажте в список, але не документи

однак, роблячи обмін на смарт і, дивлячись на update офіційний веб-сайт повинен бути оновлений до 04/13
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-04-2014 до 10:25

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав frantik3 Visualizza Messaggio
    однак, роблячи обмін на смарт і, дивлячись на update офіційний веб-сайт повинен бути оновлений до 04/13
    Привіт, я тобі відповів, чому? я бачила, що ти tool ori, і кілька моїх друзів tool ori-під час update оновлюються, також документи, в будь-якому випадку, якщо ваш exe файл ? 4,12 або 4,15 Мб ймовірно, що у вас є 12/2012 все, що на екрані sw не йде 2013....якщо ? так у вас є причина, Ви.....

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Екран кольору програмне забезпечення з eobd 2013 відрізняється від інших екранів, кольоровий

Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Привіт, я тобі відповів, чому? я бачила, що ти tool ori, і кілька моїх друзів tool ori-під час update оновлюються, також документи, в будь-якому випадку, якщо ваш exe файл ? 4,12 або 4,15 Мб ймовірно, що у вас є 12/2012 все, що на екрані sw не йде 2013....якщо ? так у вас є причина, Ви.....
    інструменти спочатку я продав, тепер у мене інші інструменти, оригінальні, але не півень
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-04-2014 до 10:26

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав frantik3 Visualizza Messaggio
    Екран кольору програмне забезпечення з eobd 2013 відрізняється від інших екранів, кольоровий
    Тоді ви маєте рацію, Вас, ви серед кількох, щоб цей інструмент хто буде серед цих речей, звідки ви...

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    я можу тільки сказати вам, що я взяв у києві (україна) особисто, через свого зятя, що і їх, коли я пішов, щоб знайти моїх батьків

Сторінка 3 з 16 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •