Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 37

Обговорення: Lancia y 70cv

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109
    Якщо хтось вже досвід, і хотів би допомогти мені, я був би вдячний

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    поштова карту .....подивимося, якщо у якоїсь протипоказання на карті, що ви зробили!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109
    Карту seposso місці сьогодні, то чи взяв двигун 95cv з вихлопний колектор, який монтується турбіна allinsu атаки і рівний для геометрія вийшло кріпиться також зміна vastjat форсунки, ви accopiani кінці 1.6 і bobbine eccc витратомір фунтів 2.4 працює 1.8 sobo вже 6 місяців без думки про допомогу, все надійно ......
    Головне посиленого зчеплення диск натискний диск на 35%

Карту, хоча я, будучи bravino Але новачок після 70 карт, випробування і т. д. конференц-бомба без перерв атакує 2300 обертів до 5000giri один sceggia у всіх марсі отримаєте 5000 площах, то навіть діагноз, як ніби не та зіставити їх, щоб зробити ще, я зроблений в 2d, піднімаючи все, навіть квіти драйвером, але нічого соната була складена

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    можна було також вибрати l turbo приводу старого croma, що якщо я не пам'ятаю зла, і керування, механіка, будучи змінною геометрією.для карту, вам зможу допомогти тільки тоді, коли я буду робити dow.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109
    Я також не можу відправити нічого, але ви робили, то multijet скажімо, від бігу все і вирішується через карту

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    Citazione Спочатку Написав anniver Visualizza Messaggio
    Я також не можу відправити нічого, але ви робили, то multijet скажімо, від бігу все і вирішується через карту
    це я підтверджую, через карту ви можете потрапити в ці режими,в даний час хто ? що не зробив mtj.мій батько має точки 70cv, де я зробив кілька писань, і тому випробування машини ? все-орі, але з mod карта, і я можу сказати, що машин з тієї ж потужності, якщо вона messe позаду, навіть якщо карта не дуже наполегливі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    я знаю, що знімають для неаполя спис, y, білий від страху.....якщо я відчуваю, хтось в неаполі я можу знати, може бути, на кого піти, щоб побачити поліпшення карті.....мені сказали, що ? дійсно дивно....хотілося б подивитися, що вміє робити.....я цікавий....

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109
    Ви думаєте, що той перевірена трохи в 900 метрах я 4500 оборотів на 5-вже в 200 км / год......arrivio 5000 одометр не забиває більше швидкість, і машина, в кінцевому підсумку витягніть карту, тому що двигун варто в цей момент давати краще. .....це щось із драйверів, тому що якщо
    Перший і ін'єкції
    Другий ін'єкції
    І altrei три обмежувачі крутного моменту я їх або слідувати все також виходячи з водіїв у районі центр крутного моменту в 2d або перебільшенням, роблячи всі криві та прямі, піднімаючи усе перебільшив, але ви верма, як одометр, що діагноз при 5100 об / хв не проходить три
    Або все це знаходиться в якій-небудь адресу зокрема?
    Збій і lancia y 1.3 multijet 6jf 70cv кінцевого числа soff .........154

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Citazione Спочатку Написав anniver Visualizza Messaggio
    Ви думаєте, що той перевірена трохи в 900 метрах я 4500 оборотів на 5-вже в 200 км / год......arrivio 5000 одометр не забиває більше швидкість, і машина, в кінцевому підсумку витягніть карту, тому що двигун варто в цей момент давати краще. .....це щось із драйверів, тому що якщо
    Перший і ін'єкції
    Другий ін'єкції
    І altrei три обмежувачі крутного моменту я їх або слідувати все також виходячи з водіїв у районі центр крутного моменту в 2d або перебільшенням, роблячи всі криві та прямі, піднімаючи усе перебільшив, але ви верма, як одометр, що діагноз при 5100 об / хв не проходить три ....
    Або все це знаходиться в якій-небудь адресу зокрема?
    Збій і lancia y 1.3 multijet 6jf 70cv кінцевого числа soff .........154
    в 900 метрах від зупинки вихід 200?мені здається, moooltiii
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    якщо у вас є ori статтю читати в базі даних

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми