в я, і я sbatto!
так в Італії, незабаром ви не можете навіть дихати
в я, і я sbatto!
так в Італії, незабаром ви не можете навіть дихати
Точне![]()
? єдиний спосіб щось зробити тут, в італії, або ви зробите сертифікація працює за кордоном....але ви витрачаєте багато грошей...
Або правила і будьте уважні������
і як ви бути уважним, якщо відкрити капот, можеш зробити мені заклинання, я з правоохоронними органами, вони щирі: просто кажу, що я і зробив
чому? я обожнюю те, як буде-так і мені, я беру, але в більшості випадків працює
але якщо ви помістіть графин працює, і вам не потрібно дозволу, але я ношу на моєму прикладі:
фільтр конус, розвантаження, плюс турбіна, фари ксенон, диски гальмівні............................................ .......
його знести одразу![]()
вас ніхто не demolir? автомобіль, але якщо ви знаходитесь поліцейський, ревний пу? змусити вас витратити гроші, щоб відновити його.
а якщо у вас є особливі техніки безпеки, як гальма або шини, що не відповідають вимогам, ви повинні зустрічі з вами не мати справу з гарантії..
Але проблема і завжди зняти тільки графин ??
Просто з-за того, що змінений блок управління ? якщо дії... (якщо, що не обмежує вас змінити відповідь акселератора, не втручатися будь-яким чином на CV :P )
Ви оригінал, але раз у контрольно-ви контролюєте карту, якщо естетики ви оригінал, а не ви за вигоду за 200kmh
Я думаю, що ви прикріплені