Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 52

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Але ваш гавкіт взяв безпосередньо від двоюрідних братів, від мигдалеподібні очі? або наш співвітчизник?
    ви не можете попросити допомогу або заміна або повернення грошей?
    s? гавкіт протестовані з різними ecu, і не відповідає характеристикам результаті я manderei тому..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    cinqueturbo той отримав його від земляка довіри, чесно кажучи, він не хотів, щоб darmelo xk? він не йшов власний інтерфейс, і я sn висунули x спробуйте зробити це піти ? датувати c sn вдалося зараз ? решта або ke я sfuggie або ke вистачає

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    пристрасть двигуни автомобіля ? один 70cv дати вручну cks файли 152 але проблема в ке в k-line я не leggie навіть marelli iaw 59f я leggie дані, але я не продовжити читання, я отримую від помилки, то в "мегафон" намагався з hitachi 18 16v rx tx я не leggie навіть не дані навіть поясню leggie sensa дати ніякої помилки, але мені не показує ніякі дані по ecu, і я зберегти файл d 512kb екраном, см таблицю навіть не curvetta

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав dom86 Visualizza Messaggio
    пристрасть двигуни автомобіля ? один 70cv дати вручну cks файли 152 але проблема в ке в k-line я не leggie навіть marelli iaw 59f я leggie дані, але я не продовжити читання, я отримую від помилки, то в "мегафон" намагався з hitachi 18 16v rx tx я не leggie навіть не дані навіть поясню leggie sensa дати ніякої помилки, але мені не показує ніякі дані по ecu, і я зберегти файл d 512kb екраном, см таблицю навіть не curvetta
    Привіт, що є помилка в sw і в прошивці ? що відзначити, є також версії tool набагато більше? надійні, починає експериментувати з іншими ecu, як екю гонки і перевірити в процесі читання, якщо у вас є можливість? вибрати табличний або цілком, спробуйте прочитати ці пі? чутливі edc15c7 alfa romeo,edc16c8/39 і початку перевірте працездатність вашого інструменту.Після того, як ви перехід до can та інші

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    як я можу перевірити лінії can obd? edc 15 зараз я намагаюся cn є море jtd 105 ми бачимо, що якщо так піде і сьогодні t do новин спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    лінія can obd можна спробувати на opel corsa 2008 року edc 15 і встановлені на потік машини, дійсно, вам варто спробувати навіть в boot на edc 15

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    edc15c7 читати xfettamente в can шині я не можу спробувати, не мають в даний час автомобіль, що відповідає k-line до школи cn marelli 59f мені помилку x хід можна вибрати тип d для читання або tab, або всієї

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Dom, ми починаємо розуміти: edc15c7 alfaromeo ? у kline, то спробуйте edc16c8 alfaromeo завжди kline, edc16c39 fiat croma , bravo, multipla, завжди kline, то автомобілів can і інші, читання obd відрізняється від типу ecu і від протоколу, який ви використовуєте як kline, що може.

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    вибачте пристрасті двигуни ви говорите, спробувати з ебу знімати чи все в бд? xk? хвиля edc 15c7 і k-line ? точно такий же блок управління ke монтує альфа, то, якщо ви говорите мені, cn ecu розібрали ? інше питання

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Dom тести почала робити з ecu встановлені і читання підключення діагностичних знає, obd, то дайте мені знати, як давно ви в області?

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •