Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 51

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    знайшли проблему...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Я не можу зрозуміти, чому так? харчування інжектора, і завжди 1 вольт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Але на циліндрах, які добре працюють, скільки v. перебуваєте? Ви повинні знайти з машини на мотоцикл близько 18 -20 вольт . Якщо на форсунки не працюють, не перебуваєте цих вольт і continuit? проводки і ок йде, впевнений на центральній

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    18-20 вольт ? абсолютно неможливо. форсунки працюють або на 5 вольт або на 12

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Вам не доведеться побачити, форсунок common rail, як ті, на бензин, де у вас є 12volts в comume і comamdo в маси, що робить відкриття форсунки. В дизель сучасних тиск в гру, multi ін'єкції для циклу потрібна команда більш енергійним, так як напруга, а струм.це тому, що кожної форсунки повинен мати його ланцюга управління, що і в змозі довести напругу до 80volts я сподіваюся, що ясно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Привіт всім,я оновлю ,я приніс ебу фахівця ,як я знаю, що пі? я оновлю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    вибачте, але від системи 12 вольт, максимум 14 двигуні, як це роблять, наприклад, вийти 80 вольт?
    я на моєму турбо-дизель я поміряв напругу до форсунок ? 12 вольт, так і з двигуном, як мінімум, що при повному навантаженні; і c'? позитивний під картину
    загальною для всіх чотирьох, та команда негативне, що ecu перемикання форсунок.
    ? тиск палива, що допомагає відкривати форсунки, електромагнітний клапан, до якого йде вставлена в розетку ? простий магніт, щоб підняти голку
    закриття у верхній і відкрити отвори

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Привіт, я намагаюся пояснити, небагато ,то система в бензин та інше c'? позитивний і негативний рядка.замість того, для дизельних і інше є від чотирьох до п'яти вприскування дизельного палива, і, отже, ебу повинен керувати різні стратегії експлуатації для 80 вольт служать для відкриття і підтримки інжектора.я сподіваюся, що добре пояснив.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    І правда, що центр працює на 12volts але і в його межах є comdensatori, які заряджаються до 80 вольт. Думаєте, що um п'єзоелектричний інжектор працює з 150 -170 раз і 10ah я сподіваюся, що d' допомога

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Привіт всім.ви підкажіть, а фахівець мені дав блок управління перероблений, щоб? я не розумію, чому? мені цей анекдот,коли він приведений в рух, і гру відразу ж? два,я зібрав інжектор зовні, і я бачив, що spruzzava,я спробував ще раз і не бризкає-й? зараз є дві помилки активні P1403 тиск газів рециркуляції? невідомий P1057 і eobd не реєструє помилок.

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •