Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 40

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    Ні, мого втручання не було загрозливим по відношенню до вам, не знаю вас ? не звик стріляти на людей у разі, якщо вони добре зберігаються повідомлення c'? є, принаймні, вони повинні пояснити все. Але, може бути ? тільки моя intepretazione неправильно...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    250
    сьогодні я зробив кілька журналів, але нічого ненормального...
    дизель, залізничний, карту педаль, турбонаддуву, рециркуляції відпрацьованих газів(вимкнено), маси повітря temp...
    єдине, що ненормально, що запитуваний крутний момент з педалі не піднімається обмеженою smoke limitation та torque restriction, що я думаю, не ? у віданні карту lim пара quato має значення найвищі в мапу). я повинен спробувати підняти трохи більше, карту уприскування, корекції, за адресою 1F90F8
    я докладаю лог

метелик пу? бути, що обмеження крутного моменту? як це було на деяких бензин? навіть якщо для? у prex залишається фіксованою до 2600 бар (1600)
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось leandro89; 09-03-2014 до 19:14

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    Метелик не обмежує нічого, у вашому випадку, я, на жаль, я не можу завантажити alleggati але не ? що у вас проблеми тільки перебудови фільтрів, можливо ти пропустив щось..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    250
    навіть карту Msport ж проблема...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    В ті режими, в яких стогони проблема, як ви змогли побачити, що тиск турбо обертів??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Останній крок має тиск в магістралі rail майже оригінал і по мені ? краще старий файл, так, щоб журнал не повинен перевищувати 1800 Бар у кожному випадку.
    Я заявляю, що не знаю нічого edc17, але я думаю, що проблема може бути обмежувач rail, що він останні 2 коліна вирізати, може бути, в оригіналі ви не можете торкнутися цих областях карту і не у вас проблеми, спробуйте втілити їх у 1800

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    250
    франк, ви говорите так? (див. прикріплений файл)
    з журналів тиск в магістралі rail перевищив 1800 бар
    RPM Rail Стор.
    3933 1800
    3933 1784
    4002 1808
    4048 1816
    4117 1816
    4186 1872

*леандро тиску turbo постійне 1.6 а

замість того, момент на виході калу, після 3200 оборотів в хвилину, залежить від параметра, який, в діагнозу, призначення Torque restriction, хоча з лім пари в карту набагато вище (але це ? інша справа)
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    ви ідеальний, я спробував би я так

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    250
    Ок спробує? xo я не розумію чому, тиск в магістралі rail, так і залишилося, а висока... без обрізки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    Але проблема в тобі є? всі ті кроки, які ви відправили qu???? Я, однак, час overboost, я хотів би залишили оригінальні бачив, що ви вже? необхідний тиск. І на два кроки у вас опускається, і обмежувачем крутного моменту.

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •