Сторінка 3 з 11 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 109

Обговорення: Думку карта C2 VTS

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    На жаль, у вашій ситуації, і я ще не можу скачати вкладення!!!
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    шкода ... чекаємо думки то давайте подивимося, якщо ми точна

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Тільки на пк, контроль охоче
    Потім очей збільшити значення надходить в карту впорскування
    ? розслабляє в карту досягнень запалювання

Виправимо, якщо я помиляюся

Однак bench? має відмінні conoscebze автоспорту
    З ecu, ви повинні бути обережні

Якщо у вас є afr ви не можете побачити ніколи, якщо ingrassi або smagrisci, на слух і важко помічаючи цього

Очей, змінюються поступово, особливо аванси і спробуйте і спробуйте ще раз їй постійно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    я не afr і не читає, навіть не діагноз, як я роблю? скільки повинно бути на 14?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Або покладіть obd Bluetooth, який працює з torque для android
    Або wi-fi для iPhone, але додатка за додаткову плату
    Або постав тестер і напруга першої лямбды
    Або хороший діагноз

Або afr gauge, які ви купуєте на ebay за 60!євро приблизно

Є також те, що їм читають їх лямбда-зонди

Те, дешеві читають з лямбда-низька напруга oroignalo але не у великих масштабах, званих також широкосмуговий

Зробіть ви ;-) з тестером ? шлях pi? ecobomica, мені здається, висока напруга, так і жирний, низький, худий,

Говорити про це з підготовчих пошук на форумі, ви знайдете все, що

Ваш зонд якщо я не помиляюся, працює в 2 або 3 томах професійних. В напругах пі? високі, але читати безпосередньо значення, а не напруга.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    з torque для android не читає значення afr вже пробував кілька разів, давайте подивимося, якщо я знайду що-небудь .. тільки ви можете поглянути на мою карту ? скажіть, як вам здається.. ? зроблено на виступі сказав раніше

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    ОК ідеальним, то я роблю ще один крок!!! Велике спасибі епр поради!!!

Ось цюй? крок 3 я думаю, остаточно. Авансові платежі я не порушені, ніж в step 2, чому? я ще не знав, як себе далі. Я виправив карту уприскування і карту педаль як це було запропоновано.

КРОК 3 CITROEN C2 1.6 16V 125 К.С. BOSCH ME 7.4.5.zip
    Востаннє редагувалось leandro89; 02-03-2014 до 22:51
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    Citazione Спочатку Написав Машиніст Visualizza Messaggio
    Ось цюй? крок 3 я думаю, остаточно. Авансові платежі я не порушені, ніж в step 2, чому? я ще не знав, як себе далі. Я виправив карту уприскування і карту педаль як це було запропоновано.

КРОК 3 CITROEN C2 1.6 16V 125 К.С. BOSCH ME 7.4.5.zip
    ок, cos? пу? йти добре. вплив на керування не буде? вражаюча річ, але зміни все в тому сенсі, право

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Citazione Спочатку Написав sergiot Visualizza Messaggio
    ок, cos? пу? йти добре. вплив на керування не буде? вражаюча річ, але зміни все в тому сенсі, право
    sergio, таким чином змащені і спокійно аванси. ви згодні зі мною?

міг мати migliramenti ви товстію зізнався, що тепер він худий, але також очікуючи, не вірите?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    Citazione Спочатку Написав giannimini Visualizza Messaggio
    sergio, таким чином змащені і спокійно аванси. ви згодні зі мною?

міг мати migliramenti ви товстію зізнався, що тепер він худий, але також очікуючи, не вірите?
    sar? що постарів, але мені здається, я ще motorista, що означає "розслабити" заздалегідь??????
    щодо змастити відповідь ти дату ти з " зізнався, що він худий"!!!!!!!

на високих оборотах я думаю, тьмяного виступи сумішоутворення насправді від 6000 до 7000 smagrisce якщо ви робите справи в карту уприскування, значення йдуть за спаданням, починаючи з 123 прибувши на 106, а потім до 6000, знову стає 128, отже, smagrisce до 7000-... не могли б ви спробувати поставити 105, як значення таким чином, що однорідні, як і інші інші... відчуваєте себе млявим після 6000 poer випадку? якщо ? так ? чому? не вистачає бензину...

авансові платежі замість піднімаються константи

заздалегідь виправити 5500 змінює значення, а потім ввести в normalit? 6000...
    зазвичай, коли мотор ? кульгав на певній швидкості? ? чому? не вистачає повітря , не вистачає бензину.
    слід завжди виходити з концепції, що всі, хто працював до вас, щоб зробити зіставлення це не було безглуздо, і мав всі засоби, щоб перевірити його роботу, яка у вас.
    я повторюю, що паливні оригінал ? добре, навіть якщо переносить невеликі варіації можливі з метою навчання або тренування.

в карти передоплати, які не змінені c'? корекція заздалегідь ? винахід ваших драйверів.
    карти, які змінені не були виправлення, використовується нерозбавленим.

про smagrimento 7000 сьогодні ми про це, потім вам відповідати?.

Citazione Спочатку Написав fabiovts88 Visualizza Messaggio
    дякую тобі, ганс! досі самотні у багатьох форумах, що ви допомогли мені зрозуміти кілька речей, на картах бензин .. тепер перо, я хотів би зрозуміти, що l уприскування йде дістанеться тільки парз або повного навантаження? тому що серхіо сказав, що не треба чіпати! не працює..

тоді правильно я педаль і дав якийсь момент більше, щоб передбачати (+ = передбачити, правильно) ??
    ін'єкції я торкнувся тільки при повному навантаженні повинно бути правильним.. скажіть, вас зараз
    навуглерожування ? визначена лише одна карта, так і при повному навантаженні, що в parzializzato. у тому сенсі, що тільки одна карта встановити все з неодружених оборотів і навантаження на максимум оборотів і навантаження.
    карту parzializzato ? винахід ecm , в реальності? потрібно щось інше.
    fabiovts88 карти, які ви зачепили вони правильні і в правильному напрямку

на високих оборотах я думаю, тьмяного виступи сумішоутворення насправді від 6000 до 7000 smagrisce якщо ви робите справи в карту уприскування, значення йдуть за спаданням, починаючи з 123 прибувши на 106, а потім до 6000, знову стає 128, отже, smagrisce до 7000-... не могли б ви спробувати поставити 105, як значення таким чином, що однорідні, як і інші інші... відчуваєте себе млявим після 6000 poer випадку? якщо ? так ? чому? не вистачає бензину...

авансові платежі замість піднімаються константи

заздалегідь виправити 5500 змінює значення, а потім ввести в normalit? 6000...
    я думаю, якщо ви дивитеся інша справа, карта паливної (справжня, не має аномалії, які опишіть)
    Востаннє редагувалось leandro89; 04-03-2014 до 17:17

Сторінка 3 з 11 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •