На жаль, у вашій ситуації, і я ще не можу скачати вкладення!!!![]()
На жаль, у вашій ситуації, і я ще не можу скачати вкладення!!!![]()
Від матвія
шкода ... чекаємо думки то![]()
давайте подивимося, якщо ми точна
Тільки на пк, контроль охоче
Потім очей збільшити значення надходить в карту впорскування
? розслабляє в карту досягнень запалювання
Виправимо, якщо я помиляюся
Однак bench? має відмінні conoscebze автоспорту
З ecu, ви повинні бути обережні
Якщо у вас є afr ви не можете побачити ніколи, якщо ingrassi або smagrisci, на слух і важко помічаючи цього
Очей, змінюються поступово, особливо аванси і спробуйте і спробуйте ще раз їй постійно
я не afr і не читає, навіть не діагноз, як я роблю? скільки повинно бути на 14?
Або покладіть obd Bluetooth, який працює з torque для android
Або wi-fi для iPhone, але додатка за додаткову плату
Або постав тестер і напруга першої лямбды
Або хороший діагноз
Або afr gauge, які ви купуєте на ebay за 60!євро приблизно
Є також те, що їм читають їх лямбда-зонди
Те, дешеві читають з лямбда-низька напруга oroignalo але не у великих масштабах, званих також широкосмуговий
Зробіть ви ;-) з тестером ? шлях pi? ecobomica, мені здається, висока напруга, так і жирний, низький, худий,
Говорити про це з підготовчих пошук на форумі, ви знайдете все, що
Ваш зонд якщо я не помиляюся, працює в 2 або 3 томах професійних. В напругах пі? високі, але читати безпосередньо значення, а не напруга.
з torque для android не читає значення afr вже пробував кілька разів, давайте подивимося, якщо я знайду що-небудь .. тільки ви можете поглянути на мою карту ? скажіть, як вам здається.. ? зроблено на виступі сказав раніше![]()
ОК ідеальним, то я роблю ще один крок!!! Велике спасибі епр поради!!!
Ось цюй? крок 3 я думаю, остаточно. Авансові платежі я не порушені, ніж в step 2, чому? я ще не знав, як себе далі. Я виправив карту уприскування і карту педаль як це було запропоновано.
КРОК 3 CITROEN C2 1.6 16V 125 К.С. BOSCH ME 7.4.5.zip
Востаннє редагувалось leandro89; 02-03-2014 до 22:51
Від матвія
sar? що постарів, але мені здається, я ще motorista, що означає "розслабити" заздалегідь??????
щодо змастити відповідь ти дату ти з " зізнався, що він худий"!!!!!!!
зазвичай, коли мотор ? кульгав на певній швидкості? ? чому? не вистачає повітря , не вистачає бензину.
слід завжди виходити з концепції, що всі, хто працював до вас, щоб зробити зіставлення це не було безглуздо, і мав всі засоби, щоб перевірити його роботу, яка у вас.
я повторюю, що паливні оригінал ? добре, навіть якщо переносить невеликі варіації можливі з метою навчання або тренування.
в карти передоплати, які не змінені c'? корекція заздалегідь ? винахід ваших драйверів.
карти, які змінені не були виправлення, використовується нерозбавленим.
про smagrimento 7000 сьогодні ми про це, потім вам відповідати?.
навуглерожування ? визначена лише одна карта, так і при повному навантаженні, що в parzializzato. у тому сенсі, що тільки одна карта встановити все з неодружених оборотів і навантаження на максимум оборотів і навантаження.
карту parzializzato ? винахід ecm , в реальності? потрібно щось інше.
fabiovts88 карти, які ви зачепили вони правильні і в правильному напрямку
я думаю, якщо ви дивитеся інша справа, карта паливної (справжня, не має аномалії, які опишіть)
Востаннє редагувалось leandro89; 04-03-2014 до 17:17