Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 33

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    3
    Привіт всім,
    rispolvero цю дискусію, тому що я дивлюся на мого першого підключення до ебу з Півник.
    Я FGtech v54. Прочитавши ваше керівництво, я бачу, що ви підключили роз'єм db15 на Коні, для живлення блоку управління і зовнішній блок живлення, як я зробив. То ти поклав один schedino ще між Півник і блок управління.
    Я заявляю, що досі не вдалося змусити його працювати ні в якому разі.
    Однак, ці посилання, що я і зробив. Де я помиляюся?
    image2.jpgimage1.jpgimage3.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    abbiategrasso (MI)
    Повідомлення
    119
    діма і schedini....... гроші витрачені не даремно!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Привіт, хлопці я addentrando в першому читанні bdm з коня, v54, і діма з schedini пружини...це мій перший досвід і, безумовно, я роблю якусь дрібничку...я викладу проблему:я, переглянувши документ, який мені пояснює, на яких майданчиках я повинен підключити і читаю, що 14 вони використовуються тільки 12, і поки все ок,я вважаю, які ділянки і в момент коли я для того, щоб опустити діма, я розумію, що мій schedino пружина має лише десять шампурів!!!!Адаптер-це те, з ім'ям Bosch,ебу-це edc16 один croma 1.9 mjt 120cv, і тепер я не розумію, якщо у мене є адаптер неправильно або я повинен з'єднатися тільки на десяти майданчиках.хтось просвітив мене, будь ласка!!!не хотів би я зловив тільки один діма!спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці я addentrando в першому читанні bdm з коня, v54, і діма з schedini пружини...це мій перший досвід і, безумовно, я роблю якусь дрібничку...я викладу проблему:я, переглянувши документ, який мені пояснює, на яких майданчиках я повинен підключити і читаю, що 14 вони використовуються тільки 12, і поки все ок,я вважаю, які ділянки і в момент коли я для того, щоб опустити діма, я розумію, що мій schedino пружина має лише десять шампурів!!!!Адаптер-це те, з ім'ям Bosch,ебу-це edc16 один croma 1.9 mjt 120cv, і тепер я не розумію, якщо у мене є адаптер неправильно або я повинен з'єднатися тільки на десяти майданчиках.хтось просвітив мене, будь ласка!!!не хотів би я зловив тільки один діма!спасибі всім
    Перегляньте уважно документи, які вам доступні, тому що описується докладно, навіть розташування контактів, а 10-ті, що використовуються на Bosch..

У BDM, ви повинні бути впевнені в тому, що ви робите ризик спалити ECU і всевишнього..

Cattura.JPG
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Спасибі cinqueturbo але на pdf-вкладення в пір'ї говорить на 12-ти майданчиках,а потім в люті шукати я знайшов на форумі рішення,використовує десяти дільницях, починаючи праворуч залишивши так 4 вільні на стороні sx...читання, це нормально, і я доходи 3 файлу totali.Su цей ecu є пішов без особливих проблем, тому що це навантажувач, а потім дають нуль.Тепер я хотів би перейти з читання edc16c39 моєї delta 1.6 mj я повинен ставитися так само? Повторюю, що в документах galletto немає нічого про це говорив про 12 дільницях, і на цій ecu я не можу зробити більше шкоди!!

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Спасибі cinqueturbo але на pdf-вкладення в пір'ї говорить на 12-ти майданчиках,а потім в люті шукати я знайшов на форумі рішення,використовує десяти дільницях, починаючи праворуч залишивши так 4 вільні на стороні sx...читання, це нормально, і я доходи 3 файлу totali.Su цей ecu є пішов без особливих проблем, тому що це навантажувач, а потім дають нуль.Тепер я хотів би перейти з читання edc16c39 моєї delta 1.6 mj я повинен ставитися так само? Повторюю, що в документах galletto немає нічого про це говорив про 12 дільницях, і на цій ecu я не можу зробити більше шкоди!!
    Мені здається дивним, що у вашому керівництві, не є пояснення або методика роботи на Bosch..

для вкладення зображення контактів

якщо вам потрібно керівництво, чи можу я прикріпити його
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Привіт cinqueturbo зображення від вас, додається ж, що і я,я, я, однак, я помістив його вертел, пружини все на dx, залишаючи 4 порожні ділянки зліва і працювало,я виплачено 3 файла ( все, eeprom, flash) тепер я хотів би знати, якщо я діяв правильно, або я повинен слідувати якийсь ознака того, що я не на керівництво,я хотів би прочитати мій edc16c39 але я боюся пошкодження.сьогодні з ПК додаю фото ярлика, що я і зробив. Привіт спасибі

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    смол edc16.jpg це ярлик, що я зробив.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    смол edc16.jpg це ярлик, що я зробив.
    Я не знаю, що сказати.. впевнений, що і дивно, так як ті, які не використовуються вами, 3,3 v і VF1, що я навіть не знаю що це таке...

ваш edc16c39 вада так само небезпечними його по-різному, тому що manderesti на 12v, де вони не повинні і zaffummm

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Це саме те, що я хотів би уникнути...ніхто не знає щось більше?

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •