Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 76

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Мені здається, р? зручно робити так... як сказав в іншій дискусії: початок studiarti ваш файл орі і Ducati виступи і спробувати зрозуміти, що і де вони торкнулися. Один оцініть розумієте, як це працює, щоб дати вам вказівки, на те, що перебуваєте, і, щоб уникнути зустрічі з вами, щоб пробити поршень, через chiptuning неправильно, я думаю, що ніхто вас ne відмовити.

Якщо ви хочете файл готовий копіювати/вставити, і тоді ми бачимо, чому? працює, cos?... ну, я не буду, щоб рухатися в цьому напрямку. Потім, кожен користувач ? ****** надати свою роботу/час, як вважає за потрібне, але це буде не конструктивно.

По-перше: ви помітили різницю між двома файлами, які ви завантажили з ебу? Ви їх порівняно навіть тільки в hex?

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    Мені здається, р? зручно робити так... як сказав в іншій дискусії: початок studiarti ваш файл орі і Ducati виступи і спробувати зрозуміти, що і де вони торкнулися. Один оцініть розумієте, як це працює, щоб дати вам вказівки, на те, що перебуваєте, і, щоб уникнути зустрічі з вами, щоб пробити поршень, через chiptuning неправильно, я думаю, що ніхто вас ne відмовити.

Якщо ви хочете файл готовий копіювати/вставити, і тоді ми бачимо, чому? працює, cos?... ну, я не буду, щоб рухатися в цьому напрямку. Потім, кожен користувач ? ****** надати свою роботу/час, як вважає за потрібне, але це буде не конструктивно.

По-перше: ви помітили різницю між двома файлами, які ви завантажили з ебу? Ви їх порівняно навіть тільки в hex?

M999
    Я розумію ваш аргумент, не ? що я хочу переказують, але я не мінімальними знаннями, щоб виготовити карту. Не тільки галузі, але і в житті я займаюся зовсім інший у мене навичками і досвідом. Я запитав просто тому, що? користувач Ducati83 планував давно realizzarmi карту, якщо він або якийсь інший користувач форуму хоче зробити мені це задоволення, але я ne sar? вдячний, в іншому випадку нічого не робить!
    Якби я міг у realizzerei від мене, але, на жаль, не в змозі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    З версії "неофіційний" ECM Titanium 1.61 я спробував порівняти мій вихідний файл (зниження до 304KB купон перші 16KB hex-редактором, таким чином, коли я спробував відкрити його з ECM Titanium мене він прочитав правильно визначаючи автоматично потрібний драйвер) з тим, Ducati Performance (gi? його від 304KB). Очевидно, дивлячись на графік, 2D-значення двох файлів існують як точки, в яких рівні, що відмінності, на жаль, я не знаю, що представляють ці значення.
    Ви думаєте, я роблю******* якщо я беру перші 16KB вихідний файл, їх я вставляю в голову в файл DP, а потім flasho результат в ебу?
    Я роблю шкоди, хоча і не роблять шкоди, я не отримую нічого хорошого з точки зору продуктивності?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di biela
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Повідомлення
    90
    Перш ніж копіювати і вставляти я думаю, що краще знати, означають карти і 2D графіка.

З повагою
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Принаймні, хтось доброї волі? що робить порівняння між моєю вихідний файл і те, Ducati Performance, щоб зрозуміти, якщо я б поклав його на мотоциклі або менше c'??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    не дивлячись скажу, що якщо ви не використовуєте велосипед на ходу не зручно помістити його...зі зрозумілих причин, вже мотивовані на цьому форумі....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    не дивлячись скажу, що якщо ви не використовуєте велосипед на ходу не зручно помістити його...зі зрозумілих причин, вже мотивовані на цьому форумі....
    ? правда, це я вже? ліжко, для? я думав, що, не будучи Monster мотоцикл "правильно" трек міг би мати карту "менше, присвячений" в цьому також використовую в ебу DP. Крім того, я завжди можу повернутися назад, якщо мені не сподобається, як йде рух, я просто хочу бути впевнений, що надходять добре, щоб без шкоди.

Мій друг встановив блок управління DP (разом з фільтром і стоків) на Hypermotard 1100 ? різниця у порівнянні з оригінальним, ви помітили, як навіть на вулиці!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    впевнений, щоб спробувати, ви можете спробувати всі....якщо цей файл ? для вашого мотоцикла, перегляньте від типу hw.....одно я рекомендую...погано, що йдете ти повернешся, звичайно.
    очевидно, не мотоцикл зовсім трек, але не буду cos? переконаний,....якщо ви використовуєте трек ви зрозумієте, як вони заганяють і підходять для арешту за межами кривої або S, як ракета.....
    а спробуйте, як ви кажете, погані відкотитися назад....звичайно, якщо ви хочете спільно використовувати файли поміщаються в банк даних.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    впевнений, щоб спробувати, ви можете спробувати всі....якщо цей файл ? для вашого мотоцикла, перегляньте від типу hw.....одно я рекомендую...погано, що йдете ти повернешся, звичайно.
    очевидно, не мотоцикл зовсім трек, але не буду cos? переконаний,....якщо ви використовуєте трек ви зрозумієте, як вони заганяють і підходять для арешту за межами кривої або S, як ракета.....
    а спробуйте, як ви кажете, погані відкотитися назад....звичайно, якщо ви хочете спільно використовувати файли поміщаються в банк даних.
    Спасибі за вашу відповідь.
    Вихідний файл мого ебу я вже? опубліковано в банку даних, то DP я взяв на іншому форумі і знаходиться в першому пості цього обговорення.
    Що я знаю, Монстр повинен мати все ж ебу Magneti Marelli IAW 59М HW610 (чи я помиляюся?) тому я не повинен мати апаратних проблем, те, що мене турбує ? завжди, якщо я можу взяти файл DP від 304KB, додати перші 16KB вихідний файл, в голову, щоб повернути його в 320КБ і писати з MPPS, щоб без шкоди... З контрольною сумою, то як вирішити? Я "страх"... XD

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    хм iaw59m з hw610 не маю уявлення, або, може бути, я помиляюся, але з цим HW тільки в 5 РАНКУ......а потім 59м файл 256 а не 320......

Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •