Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 37

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав yannsaba Visualizza Messaggio
    за аналогією з моєї, pi? у мене є один, створений з поясом для тих, вперті, нещодавно колега мені поступився в гідравлічний домкрат типу, що і для пса, але я ще не добрався, щоб перевірити його на добре. Тоді, можливо, ви отримаєте інше, і перш ніж використовувати екстрактор у вас є ще думати
    То фото ? двигун мерседес CDI... й? rompiballe що стосується форсунок, будучи забезпечені caxo у vitina від 6мм, що якщо не затягніть втратити після двох днів і якщо ви витягнете його занадто лопнути всередині і тоді я знаю, caxi. Одним sprinter розкажуть avr? якщо ще в 10 разів rontelle...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    колишній механік в майстерні pompista, коли ви не тягнули через форсунки, svitavamo котушки, де ванні дотримуєтеся spinette, avvitavamo екстрактор досить масивним і було, навіть якщо було зварено з безперервної нитки :-)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    14
    Простий метод, щоб звільнити інжектор і відверніть на один оборот кронштейн кріплення і залишити машину, як мінімум, калорії і скидати розчиняє нагар, роблячи розблокувати інжектор

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Навіть я, один посадив... n?1... на щастя, sfiatava з третього що ? поїхали гладко!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    колишній механік в майстерні pompista, коли ви не тягнули через форсунки, svitavamo котушки, де ванні дотримуєтеся spinette, avvitavamo екстрактор досить масивним і було, навіть якщо було зварено з безперервної нитки :-)
    л і л я л я знімач так, що я змінив, встановивши scorsoio в поплескайте від карроцьере 5 кг, inculatura на spinter вам полювати двигун з його використанням на classea я зірвав голову Dell інжектор, вражає, я повинен тому фільм коли ми їх 5-6 чоловік, у свою чергу, що ви даєте валюти, фітнес-центр

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    94
    також мені пощастило кілька випадків, в яких nn виходили, я вирішив завжди або залишивши л, інжектор, повільно і двигун в рух, і в кінці кінців вони будуть розблоковані і поїхали за кошти? тільки 2 рази я повз горе був клас c mod 203 і клас у 168 роблять саме піта? замість цього мені довелося зняти tt inuettore і спеціальний інструмент mercedes filettarlo внутрішньо і преса carrozzziere зняти в lavorone

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Повідомлення
    79
    я використовую системи вимкніть електроніка інжектора горі старий нападу інжектор робить, я підходжу на петлях з двох ударів і зовні,але ви повинні зробити мота обережні, щоб не зіпсувати інжектор і не впускати домішки? нагару

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    привіт все клас вони страждають cn форсунок? c sn різні методи x вивести їх особисто, або 2 інструменти ручної ke якщо все сталося поза inniettori відділяється через головку блоку автомобіля я х запобігання casini використання потужний sbloccante ke опускається нижче 40? і представляють відчуваєте задоволення накип, коли nn йде використання знежирення x мити двигуни чисто ? їх після 20 хвилин nn використання навіть екстрактор

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Повідомлення
    79
    але, коли забруднення стає суворою і діє так само, навколо форсунки між головою і форсунок зможеш?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    ви я завжди або витягнуті без праці будете? витягаю це анке свічок розжарювання маршрутів cn тій же системі

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •