Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 52
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав crteam Visualizza Messaggio
    Так, але у випадку, якщо є ви ? Пошкоджена, і краще, ніж після потрібно міняти двигун? Колега сталося, я зрозумів, на 8 клапанів.зміни? тільки ковпачки клапанів результату? На шосе приблизно через 6000 км знищив двигун.головка клапана тріснула.запобігти краще, ніж лікувати
    8 клапанів не мають такої системи-форми для того щоб зламати, ми говоримо про двох різних двигунів.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    Насправді, якщо читати я сказав, що ковпачки не для штанг. L наприклад, я зробив cn л, 8 клапанів, який має клапанів, дуже великі.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав crteam Visualizza Messaggio
    Насправді, якщо читати я сказав, що ковпачки не для штанг. L наприклад, я зробив cn л, 8 клапанів, який має клапанів, дуже великі.
    у будь-якому випадку ви не можете робити порівняння, і створену, щоб не погнути клапани іншого немає, то на 8-клапанний, вам завжди дають клапани невиразно, що коштувати всі ковпачки чи ні.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    Саме вони дають створення іп? на 16 що на 8.все теж обличчя.ну, давай я sostituerei стояти-й? тихий

Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    у будь-якому випадку ви не можете робити порівняння, і створену, щоб не погнути клапани іншого немає, то на 8-клапанний, вам завжди дають клапани невиразно, що коштувати всі ковпачки чи ні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    d так,насправді називається система зберігає клапани,де bilencieri поглинають удар antando в розрив,а замість не ? так, у системі 8 клапанів.навіть якщо клапан ? малого удару, який дається від поршня передається на коромисла, які, в свою чергу, до перерви він буде передавати(в залежності від стану, в якому перебуває) на puntaria і распредвала.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Я в мій досвід, можливо, sar? було щастя на двигунах 16v мені довелося замінити тільки молоточків, тільки ті, зламані....потім колісні гальмівні циліндри стоку їх , замінити масло і фільтр, все ок. ...ніколи ніяких проблем. ..очевидно, трохи досвіду потрібно час, тому один мій клієнт з кольоровістю, не порушуючи ремінь довелося міняти циліндр, чому? не було завантажено....робив шум, перебільшені.

НОВАЧОК L'avatar di gfr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    74
    Citazione Спочатку Написав max75 Visualizza Messaggio
    Я в мій досвід, можливо, sar? було щастя на двигунах 16v мені довелося замінити тільки молоточків, тільки ті, зламані....потім колісні гальмівні циліндри стоку їх , замінити масло і фільтр, все ок. ...ніколи ніяких проблем. ..очевидно, трохи досвіду потрібно час, тому один мій клієнт з кольоровістю, не порушуючи ремінь довелося міняти циліндр, чому? не було завантажено....робив шум, перебільшені.
    я підтверджую, я жив, я теж досвід заміни молоточків, і далі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Томськ (CA)
    Et
    54
    Повідомлення
    105
    Я підтверджую, а я з досвіду, завжди замінені всі штовхачі, де був порушений баланс
    Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    22
    навіть мене ? сталося, я, замінити всі, bilanceri і штовхачі так, щоб бути безпечним, як для 1.3 mjet

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    Citazione Спочатку Написав bytebyte Visualizza Messaggio
    навіть мене ? сталося, я, замінити всі, bilanceri і штовхачі так, щоб бути безпечним, як для 1.3 mjet
    давай!легко так,навіть якщо ви змінюєте двигун, я не думаю, що особа більше?' шум,я вважаю, що якщо людина розуміє, коли компонент ? гарне,трохи пошкоджений або не працює, краще зрозуміти, якщо зробити заміну того, що ви залишите більш задоволений замовник.в моєму випадку у мене було 15 коромисла зламані,у мене змінені 16, тому що вони були іншої марки, ніж всі оригінали я не змінив puntarie але я думаю, що ті, пошкоджені були тільки в циліндр, відчуваючи биття.
    якби я знав, як ви контролювали пішов на перехоплення тих, пошкоджено їх заміни поліпшень не було проблем рівень шуму, навіть якщо batttito не ? fortissimo.
    це тому, що клієнт не має можливості економічного і ви говорите 160€ в готелі, побачив, що вони стоять, а також тому, що хоче поміняти автомобіль.
    завдяки вам зараз я навчився контролювати їх, і я не думаю, що у мене буде такої проблеми.

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •