Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-27-27 -
    Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав motorsport Visualizza Messaggio
    на мою думку, це тільки матеріал і помістити в захищений розділ,який не видно зовні!!
    на жаль, є методи, щоб побачити їх, проте потім побачив проблеми, які ми мали і ми, і не ті, хто користується dui цю платформу, щоб завантажити те, що робить більш зручним, ми вирішили так, але тим не менш нагадаю, що правила говорять, що ви прийняли, коли ви зареєструвалися для участі в цьому форумі, так що будьте обережні, тому що, як ми прибрали форум, і, дивлячись всередину, а також від utwnti трохи обережним,ми не можемо стояти і пояснити, 4000 користувачів один на один, що,як і чому робити.
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я не розумію, буде історія скаржитися на кількість msg, я не думаю, існує рейтинг, який винагороджує тих, хто пошти-й?.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Я не розумію, буде історія скаржитися на кількість msg, я не думаю, існує рейтинг, який винагороджує тих, хто пошти-й?.
    ви праві blackwolf76 немає рейтингу повідомлень, але багато життя у цьому форумі, пов'язано у вас є повідомлення, тому що, якщо у вас є мінімальна кількість повідомлень, не побачити і не завантажуєте файли, якщо ви не берете участь, ви масштабуються і не завантажити його знову, якщо ви прибуваєте до 1000 (мені здається, там так і написано в правилах) кроків до ****llo вище, то повідомлення є невід'ємною частиною цього форуму, волею-неволею.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Як хто-небудь знає, **** форум, який приходить інший, з близько 140 000 передплатників, і я можу гарантувати, що msg чисел не годиться, як користувачів, що в очах адміністраторів.

Марно мати 1000 msg числі, можливо, 800 в місця з повагою, краще 300 msg в розділах методи з опори і нуль у вітанні.

Як я вже говорив, я форум кілька років і, чесно кажучи, не є щось більше? пригнічує бачити обговорення типу хтось запитує, якщо пу? читати тип машини з який-небудь інструмент, і знайти себе, принаймні, 20 інших користувачів, які, я відповідаю: я читаю з mpps, я півень, і я з мінєти різне, просто, щоб смак висловитися, що в кінцевому підсумку і комунальні послуги? реальний питання не визначають.

З моєї сторони я думаю, що 80 msg для отримання доступу до функції"? додатково форуму, трохи вище, але не переборщити, так як при правильному участі можна потрапити в цей межа легко, що потім повинен перевищувати 1000, як ви говорите, з тієї простої причини, для того, щоб мати вищі сили, що в кінцевому підсумку не є необхідними на даний сайт мене не цікавить більше? багато.

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    дивіться, що ми на одній хвилі, я думаю, абсолютно, як і ви, але ви не можете заперечувати, що багато відповідей безглуздих і непотрібних, які пригнічують обговорення даються, тому що це хід, щоб збільшити ваші повідомлення, якщо не було необхідності, швидше за все, не будуть дати повідомлення у вітанні, а потім їх не розраховувати зовсім.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ви праві blackwolf76 немає рейтингу повідомлень, але багато життя у цьому форумі, пов'язано у вас є повідомлення, тому що, якщо у вас є мінімальна кількість повідомлень, не побачити і не завантажуєте файли, якщо ви не берете участь, ви масштабуються і не завантажити його знову, якщо ви прибуваєте до 1000 (мені здається, там так і написано в правилах) кроків до ****llo вище, то повідомлення є невід'ємною частиною цього форуму, волею-неволею.
    якщо ви приїхали в 1000 повідомлень кроки тільки до категорії активних користувачів.
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав admin Visualizza Messaggio
    якщо ви приїхали в 1000 повідомлень кроки тільки до категорії активних користувачів.
    саме, досягнення навіть те, що перемежовуються від кількості повідомлень.

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •