Ні, це буде марно, я думаю, все одно тепер машина буде? від pompista, ви терр? в курсі чи проблема ? дизельне паливо
Ні, це буде марно, я думаю, все одно тепер машина буде? від pompista, ви терр? в курсі чи проблема ? дизельне паливо
ви не можете зробити діагностику в русі і тримати під управління параметри?
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
я вважаю, ke і карту!!!
подивитися і тримайте нас у валютний конвертер : ake! у мене відчуйте проблеми форсунок на цих
Aggiornameto, машина ? пішла на pompista і, на думку клієнта, були домішки? в фільтр, якщо я правильно зрозумів ? сітківки до насоса rail, зараз автомобіль не йде у відмову, завтра я повинен спробувати ingrassarla, і ми з цим впоратися? знати.
Я спробував з допомогою діагностики і, коли я вимагаю, дизель створення різниця у втраті 200 бар тиску в рампі, в основному, коли машина вимагає 1700 бар я з діагнозом 1500 бар і машина переходить у recovery.
Ця машина збирає 2 насоси низького тиску, і ви повинні перевірити, якщо проблема стоїть на насос в баку або під рамою.
Діагноз змушує мене переглядати на додаток до тиску, об'єктивно, що вимірюється іншу тиску палива, який має тенденцію бути стабільним близько 220 бар в той час, що потрібно дизельне паливо падає до 160 бар, і машина охоче йде в recovery.
Востаннє редагувалось leandro89; 22-02-2014 до 02:40
але ти не вирішена? як ніколи раніше не ходив в recivery і тепер він збирається знову? просто спробуйте підняти її з карти?
якщо ви покладете оригінальний автомобіль робить те ж саме?