Вибачте моє невігластво, В збираєтеся ? Проблема не відкрити co тон теплий край, і ви відкриваєте, чи що ? диво (але будьте уважні), його проблема і тим, що не має коштів, і, якщо він пошкоджений в e2p з флеш-nn робить нас нічого
щоб зробити обидві роботи потрібен windows,так як не ? впевнений, що проблема стоїть на eeprom, я б сказав, писати flasch читати bdm (повний файл)послідовний, якщо проблема залишається, то ви пройдете всі відкриття ecu,scodifica parzialle eeprom (від bakup знайшов у мережі), і я думаю, що після того, як проблема усунена, якщо ще повториться, ви йдете до справив заміну пам'яті.
До йде в Олександрії, так що, якщо хто-небудь мені вдасться провести флеш-читати BDM, я міг би спробувати переписати його з допомогою мого 1250 або MPPS в БД? Я обговоріть запису послідовного, мені поясніть, що ви маєте на увазі? І те, що я зробив до сих пір від розетки діагноз з моїм 1250? Illuminatemi
Спочатку я написав, що мій друг, який має MPPS було, як читати по BDM, я думав, що там був якийсь адаптер, навіть, чому? до завтра я не можу пройти до нього і подивитися, що він у ****llo кабелів. У будь-якому випадку, якщо я не можу отримати читача BDM, я побачив, що знаходиться в ціни цілком людські, я не знаю, якщо ? містифікацією, але вони говорили, BDM100, волію робити це інвестиції.
однак, якщо ви перекрутили serial eprom не вирішує читаєте bdm і перепрошивки повинен шукати serial eprom scodifica часткової і переписує, і ви перекодування все, якщо потрібно, я в регіоні
я думаю це блок управління
прикріплений файл і читати з cmd, але серійний номер не bdm б відновили свій
файл видалений ori
Востаннє редагувалось leandro89; 01-02-2014 до 12:39
Спасибі Frantik, у файлах, які ти мені відправив на практиці, що спроба я міг зробити? Переписати його, але що це інструмент, і як?
У випадку, якщо відновити мій мені сили прочитати її повністю з допомогою інструменту типу BDM100?
Я порівняв файл з мого оригіналу, який я читав з 1250, але по різному ? чому? ? ліжко 2-різному? Також дякуємо за вашу доступність?, ми не дуже далеко і терр? справу на новий розгляд.
PS Якщо мені потрібно, щоб не порушувати правила, просити? модератору спосіб з тобою зв'язатися.
я не можу бачити файли ne ваш ne написав, але різниця повинна бути на початку файлу, то ліжко з cmd повинен бути повний файл те, що ти замість того, стосується тільки управління двигуном,ось чому я кажу тобі написати повний файл.
отримати файл, який ви відправили (2mb) і написати з галло або mpps або v2 коротше кажучи, будь seriale.per мене повинна вирішити.
файл додав frantik3 не потрібен користувачеві, тому що ліжко від послідовного порту, до них подають fle повний мікро-ліжко в bdm (навіть якщо потім не може писати з його обладнанням), в цьому випадку він зруйнував те, що я також не вважаю, бо він ими дату запису, і це має бути написано в e2prom.
уго ---- президент A.E.P.
Файл frantik, ніж мій орі, що я завантажив кілька років тому ? відрізняється на початку і в кінці, де я не думаю, що керування двигуном. Карти, що відносяться до управління двигуна є підвищені, у порівнянні з моєю орі, чому? я вважаю, що було прийнято auto gi? на магнітній стрічці. Відмінності в ininizio, де я прямий і ecm змушує мене бачити spece пила, а в заключній частині, де два файли мають тенденції абсолютно різні.
Це ? мій орі: 883_726.zip
Після блокування комп'ютер, я перезавантажив, і я зміг переписати ecu. Машина частина, у мене є, обернувся, щоб побачити, якщо він вимкнеться або назад полін дивно, але запускається. Проблема ? що у мене індикатор двигуна горить і я навіть не можу увійти на діагностику, для? ви можете переписати насправді я намагався повернути вихідний файл, але продовжує горіти індикатор і нічого не діагноз. Єдине, що я міг бачити між до і після ? дата причини вибору в програмі 1250 у процесі читання.
Але якщо мені отримати цю bdm100 і читаю повністю, можна було б виправити мій файл? Потім з BDM читаю пам'ять, що я читаю, як правило, з 1250 + мікро + e2prom. Я б e2prom від перезапису в разі моєї була зруйнована, але потім я повинен перекодувати всі або назад в поодинці?Спочатку Написав ugoboss
Завтра я бачу на тб і в будь-якому випадку спасибі вам також alfajtd для його наявності, між іншим, в Турині іноді ми зрозуміли, для роботи.