Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-30 з 30

Обговорення: Проблема Alfa 147 1.9 jtd

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Тиск палива в мене, дав recoveri і помер в машині...я думаю, я теж до геометрії...recovery падає відразу або залишається до ке не вимкнути?
    Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Німеччина
    Повідомлення
    105
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Тиск палива в мене, дав recoveri і помер в машині...я думаю, я теж до геометрії...recovery падає відразу або залишається до ке не вимкнути?
    залишається фінч? не вимикаю машину..і в будь-якому випадку, якщо у мене шанс? поставити діагноз глибокого, я б вже зроблено, але, на жаль, знаходяться за межами країни і не з'? possibilitadi її..і геометрія я перевірив, і здається, що він на місці..на жаль, більшість програм, які я на комп'ютері не можу прочитати dtc..труби, так і всмоктування, що інтеркулер здорові і не sfiatano..завтра контролю труби, які йдуть на приводу turbo

Citazione Спочатку Написав beppe.c Visualizza Messaggio
    хлопці!бачив труднощі користувача, щоб зробити діагностику і подивитися, dtc, як було б правильно зробити,від інформації, яку дав нам cio? що автомобіль йде в recovery я роблю висновок, що це тиск наддуву, тому що якщо б це був дизель автомобіль помер.бачив тести зробити, що легко, я дав свою пораду,****** прийняти його.
    спасибі beppe.c за пораду..я приймаю і дякую тобі..завтра роблю інші елементи управління, і я намагаюся, щоб накликати на себе ще програмне забезпечення для пк

Citazione Спочатку Написав carlo abarth Visualizza Messaggio
    якщо ми від dtc ..може бути, ми не пишемо вірш!!!
    якщо б я міг читати dtc впевнений, я не шукав допомоги від людей, може бути, більше? досвідчені мене
    Востаннє редагувалось leandro89; 02-02-2014 до 22:51

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я вважаю, що це марно сидіти тут і робити припущення, що може бути, поки користувач не ставить діагноз глибокого і каже, принаймні, якась помилка виходить, всі курять, те, що ми говоримо.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    я вважаю, що це марно сидіти тут і робити припущення, що може бути, поки користувач не ставить діагноз глибокого і каже, принаймні, якась помилка виходить, всі курять, те, що ми говоримо.
    у самому справі, ви все неправильно без даних автомобіля та без dtc!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    хлопці!бачив труднощі користувача, щоб зробити діагностику і подивитися, dtc, як було б правильно зробити,від інформації, яку дав нам cio? що автомобіль йде в recovery я роблю висновок, що це тиск наддуву, тому що якщо б це був дизель автомобіль помер.бачив тести зробити, що легко, я дав свою пораду,****** прийняти його.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    але без уніан діагноз добре, може бути багато наслідків.пу? бути дизельного фільтра забиті,насос, калу тиску,датчик rail, який не читає добре,геометрію, замки,електромагнітний клапан турбіни, що зупиняє,натискання і калу,я міг би продовжувати годинами,існує безліч випадків, намагається змусити вас зробити діагностику з відповідним інструментом

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    Carlo abarth запаліть магічний куля...тут добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    ви ці труби завжди дають збої ? перше, що контроль, коли у мене неприємності на turbo діагнозу

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Пескара
    Повідомлення
    75
    Ви сказали, що тільки від 5 до 3000 оборотів давав проблеми, а не недовіра, але і для навчання, я правильно розумію?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    Citazione Спочатку Написав Брат Visualizza Messaggio
    Ви сказали, що тільки від 5 до 3000 оборотів давав проблеми, а не недовіра, але і для навчання, я правильно розумію?
    він це робив від 5 до 3000 оборотів в хвилину, тому що втрати тиску було трохи більше збільшує втрати спочатку робить, а потім почав робити це 4, а потім 3 і т.д.

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •