Тиск палива в мене, дав recoveri і помер в машині...я думаю, я теж до геометрії...recovery падає відразу або залишається до ке не вимкнути?
Тиск палива в мене, дав recoveri і помер в машині...я думаю, я теж до геометрії...recovery падає відразу або залишається до ке не вимкнути?
Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини
залишається фінч? не вимикаю машину..і в будь-якому випадку, якщо у мене шанс? поставити діагноз глибокого, я б вже зроблено, але, на жаль, знаходяться за межами країни і не з'? possibilitadi її..і геометрія я перевірив, і здається, що він на місці..на жаль, більшість програм, які я на комп'ютері не можу прочитати dtc..труби, так і всмоктування, що інтеркулер здорові і не sfiatano..завтра контролю труби, які йдуть на приводу turbo
спасибі beppe.c за пораду..я приймаю і дякую тобі..завтра роблю інші елементи управління, і я намагаюся, щоб накликати на себе ще програмне забезпечення для пк
якщо б я міг читати dtc впевнений, я не шукав допомоги від людей, може бути, більше? досвідчені мене
Востаннє редагувалось leandro89; 02-02-2014 до 22:51
я вважаю, що це марно сидіти тут і робити припущення, що може бути, поки користувач не ставить діагноз глибокого і каже, принаймні, якась помилка виходить, всі курять, те, що ми говоримо.
уго ---- президент A.E.P.
хлопці!бачив труднощі користувача, щоб зробити діагностику і подивитися, dtc, як було б правильно зробити,від інформації, яку дав нам cio? що автомобіль йде в recovery я роблю висновок, що це тиск наддуву, тому що якщо б це був дизель автомобіль помер.бачив тести зробити, що легко, я дав свою пораду,****** прийняти його.
але без уніан діагноз добре, може бути багато наслідків.пу? бути дизельного фільтра забиті,насос, калу тиску,датчик rail, який не читає добре,геометрію, замки,електромагнітний клапан турбіни, що зупиняє,натискання і калу,я міг би продовжувати годинами,існує безліч випадків, намагається змусити вас зробити діагностику з відповідним інструментом
Carlo abarth запаліть магічний куля...тут добре
ви ці труби завжди дають збої ? перше, що контроль, коли у мене неприємності на turbo діагнозу
Ви сказали, що тільки від 5 до 3000 оборотів давав проблеми, а не недовіра, але і для навчання, я правильно розумію?