Залишити стояти Willem латка для цієї пам'яті, і навіть я зрозумів, чому? я взяв gq4x саме з цієї причини
Залишити стояти Willem латка для цієї пам'яті, і навіть я зрозумів, чому? я взяв gq4x саме з цієї причини
valuter? купівля програміст, чому? до willem-у мене він читається, на жаль.
а я знаю, що з ECU ? красиво, що пішов.. не спілкуватися жодним чином, n? через послідовний порт, n? в boot.
Прошу Carlo abarth, побачив, що він є, як я можу зробити, щоб досягти його в день завтра ( коли є час). І вчора у другій половині дня, що грає навколо з цієї ECU, і я майже закрив очі. Справді не можу повірити, що banalissima EDC15 я зробив цей трюк. Ніколи не траплялося ні з ecu![]()
![]()
![]()
для мене це не проблема!!!а ми начебто lontanucci ... ніхто і казерта, який міг би допомогти колега ...???подивитися за допомогою кнопки " пошук", якщо знайдете когось!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
якщо я не знаходжу нічого, нічого не робить, я відійду-й? далеко, навіть, чому? якщо ви в околицях везувію, не ? проблема, я часто Сарно.
і ти, пальма-кампанія-ви повинні вийти, щоб прийти до мене!!!не хвилюйтеся, в готелі дійсно немає в kiakkiere!!!
шлях, що я роблю, коли йду в сарно, в ланцюзі kart. виходжу на долоню, а потім їхати праворуч, коли я йду до ланцюга.
якщо ви не хочете робити так далеко я посилаю від одного....kiamo, і я бачу, якщо ви робите я з задоволенням!!!
не турбуйтеся, близько 90 + 90 км![]()
ок!!!немає проблем, коли я кажу, що я людина слова, приходьте!!! **** вилучений будь ласка, зв'яжіться зі мною!!
Востаннє редагувалось leandro89; 27-01-2014 до 05:31
дійсно немає слів!!!