Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-25 25 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    якщо ви знаходитесь cn в той же hw, ви можете замінити мікро-і e2p але ? конкретну роботу, але ви можете

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Привіт друзі, я хотів оновити на результат ремонту.
    Що стосується бортового комп'ютера, я виявив в 1,3 multijet пронумеровані по-різному, але з тим же pin-код. Я перенесено Eprom всередині, але дефект? це було не те. Дефект був в розподільній коробці, відкритому повітрі, fusibiliera моторному відсіку біля акумулятора. L' я замінив і все працює. Для curiosit? я відкрив, що автомобіль, що був весь окислений всередині, от чому? була " Істерики ". У будь-якому випадку я дякую всім за ваші поради. Ви були корисні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Ну добре, що ви знайшли, і ви вирішили...oviamente часу, що витрачається на пошук пошкоджень тому в школі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Тобі я сказав спробувати відразу nn chiss? чому? але у мене зроблено багато, однак, добре, що ви вирішили

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    На жаль, час, який ви втрачаєте в цих випадках повинна бути оплачуваною клієнтом, але, як ви це робите? коли ви повинні запитати ? було б занадто перебільшені цифри.. запитайте справедливу і інші ? досвід і школа... і в наступний раз зайдіть в обов'язковому порядку. Ну, я думаю, що кожен з нас коли били в морду на якийсь дефект, і тим, хто не ? довелося

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •