Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 57

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    вибачте, скільки подушка безпеки спалахнули в машину..... ви можете скинути тільки тестер оригінал? якщо спалахнули всі подушки безпеки не resetti-й? дайте мені знати, як тільки зробите тест...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    41
    також блок управління, використовувана потрібно працювати з файлами ориг , скидається через файл очистити блоки управління повинні бути фірмові одно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Al'автомобілі пропускаються передні подушки безпеки і ремені, а вони зберігаються сидінь і саджанці. Ймовірно, в понеділок або вівторок повний монтаж, а потім дам вам знати.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Але ти вже? звернулися до fiat для скидання після аварії ви сказали, що скидаються, або ви хочете змонтувати те, що ви дали з комплектом подушка безпеки......

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Я думаю, що проблема саме в sw, якщо робить все, те, що ? у списку ви можете бути впевнені, що не перебуваєте cos? легко в мережі... я, спробуйте різні версії, але всі вони мають щось у мене є, для якої я проходила key реєстрації, але кана також, що......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я намагався як і в мене проблеми з двома.

Що crashata у мене робить скидання і ne стерти помилки з діагнозом, у той час як інший, це добре, але мені повідомляє, кілька відсутніх компонентів, які я повинен зрозуміти, як вирішити, навіть якщо я вже? хороша ідея, як втрутитися.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    ок, ви можете мені дати, що crascata cos? моє житло........Що проблеми у вас з другим, можливо, я можу тобі допомогти.....
    Востаннє редагувалось sno74; 12-09-2012 в 09:19

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Діагностика з допомогою bosch kts мені помилку на датчики удару бічні, так і справа, що зліва, з допомогою ебу новий... а старий не змушує мене робити нічого, що, будучи ? у зіткненні. Тепер я не знаю, якщо sti благословенні датчики їх не бачить, чому? ? несумісні або якщо, може бути, є якісь інші проблеми.

PS: але sti, датчики, де вони встановлені??

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    постарайтеся, щоб побачити, якщо ці канали можуть допомогти вам.... Вибачте, але я перевірив тільки тепер на fiat датчики удару є ті, які встановлені на передній панелі і, можливо, один на центральну частину тунелю

sensori.rar

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    ок я ? gi? довелося мені з fusion я повинен йти, щоб взяти датчики удару бічні, де я взяв матеріал, і змонтували його проблема вирішена, спробуйте побачити, де купили набори ви побачите, що, безумовно, вирішити...

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •