Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 43

Обговорення: Біт dtc та індикатори

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    краса справді було б studiarci на exeditor я пробував з punto1.9 з іммо загальної і горить для видалення dtc, але х зараз без результат але там я вчуся, вище часу втратив

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сассарі, сардинія
    Повідомлення
    81
    дайте нам знати,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    Сьогодні я не зміг, я зробив "p"? пізно, на роботу завтра, звичайно, навантаження. Тому виходу тільки egr з помилкою перечитую, блок управління.
    ні, не потрібно перечитувати, файл не змінюється. тяга l egr читати код помилки з діагнозом. ми вносимо зміни, то файл, так щоб блок не включався індикатор і спробуємо.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    ні, не потрібно перечитувати, файл не змінюється. тяга l egr читати код помилки з діагнозом. ми вносимо зміни, то файл, так щоб блок не включався індикатор і спробуємо.
    Ок, тоді процедура ? дуже пі? просто, завтра роблю операцію. Файл ori sar? те, що GT 883.726

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    вибачте, хлопці, але я не думаю, що цей шлях веде....моя мета полягала в тому, щоб зрозуміти, перш за все, dtc, як висловлюються в карту, потім з'ясувати, як і де їх шукати, а потім, можливо, спробувати на якийсь файл....я думаю, що краще знати, як їх шукати, ви їх прямо і скопіювати на карту...не те, що вашу ініціативу неправильним навпаки....ви зробили багато кроків, залишаючи невелике пояснення...звичайно, завжди хтось хоче це зробити...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    вибачте, хлопці, але я не думаю, що цей шлях веде....моя мета полягала в тому, щоб зрозуміти, перш за все, dtc, як висловлюються в карту, потім з'ясувати, як і де їх шукати, а потім, можливо, спробувати на якийсь файл....я думаю, що краще знати, як їх шукати, ви їх прямо і скопіювати на карту...не те, що вашу ініціативу неправильним навпаки....ви зробили багато кроків, залишаючи невелике пояснення...звичайно, завжди хтось хоче це зробити...
    Pi? що ще працювати на цьому пу? служити, щоб знайти деякі посилання в карту, що ми висвітліть p? pi?, просто, щоб зрозуміти щось.

Сьогодні я зробила тест, я відключив роз'єм egr і я запуску машини. Контрольна лампа двигуна горить, а на боді-несправність системи управління двигуном, або щось подібне. Я підключений МНС та код показав, був P0403 Клапан РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог, і в деталях було написано: Статус несправності - обрив в Ланцюзі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    я зазвичай на bosch стаю помилка, наприклад, P0403 з шістнадцятирічного в десяткове (1027), то я бачу карту в 2d форматі, в якому відображаються карти, і я роблю дослідження на суму 1027, між різними областями, що програмне забезпечення, як правило, розташовані в з'? також в районі dtc, проблема після цього ? зробити операцію правильно, щоб відключити його.
    Час назад я спробував запалити edc15 vw туристичне та p? на час мені вдалося зробити так, що незважаючи на не було ніякого датчика, і привід, пов'язаний в пам'яті, не записував ніякої помилки.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ось ? це я мав на увазі, що.....тепер треба зрозуміти, як отримаєте трансформації....
    chicco втручання дуже конструктивно, дякую...якщо ви хочете дати більше інформації, ми всі вуха....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Хлопці, онлайн там був документ, який пояснював, як робити через ряд розрахунків і дії...треба знайти його і вивчити трохи на те,що, дійсно, мені здається, я його бачив тут, на форумі.
    Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Хлопці, онлайн там був документ, який пояснював, як робити через ряд розрахунків і дії...треба знайти його і вивчити трохи на те,що, дійсно, мені здається, я його бачив тут, на форумі.
    Я знайшов це, я не знаю, якщо ти riferivi в одне і те ж:
    http://www.professionalchiptuning.ne...ight=eliminare

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •