краса справді було б studiarci на exeditor я пробував з punto1.9 з іммо загальної і горить для видалення dtc, але х зараз без результат але там я вчуся, вище часу втратив
краса справді було б studiarci на exeditor я пробував з punto1.9 з іммо загальної і горить для видалення dtc, але х зараз без результат але там я вчуся, вище часу втратив
дайте нам знати,
вибачте, хлопці, але я не думаю, що цей шлях веде....моя мета полягала в тому, щоб зрозуміти, перш за все, dtc, як висловлюються в карту, потім з'ясувати, як і де їх шукати, а потім, можливо, спробувати на якийсь файл....я думаю, що краще знати, як їх шукати, ви їх прямо і скопіювати на карту...не те, що вашу ініціативу неправильним навпаки....ви зробили багато кроків, залишаючи невелике пояснення...звичайно, завжди хтось хоче це зробити...
Pi? що ще працювати на цьому пу? служити, щоб знайти деякі посилання в карту, що ми висвітліть p? pi?, просто, щоб зрозуміти щось.
Сьогодні я зробила тест, я відключив роз'єм egr і я запуску машини. Контрольна лампа двигуна горить, а на боді-несправність системи управління двигуном, або щось подібне. Я підключений МНС та код показав, був P0403 Клапан РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог, і в деталях було написано: Статус несправності - обрив в Ланцюзі.
я зазвичай на bosch стаю помилка, наприклад, P0403 з шістнадцятирічного в десяткове (1027), то я бачу карту в 2d форматі, в якому відображаються карти, і я роблю дослідження на суму 1027, між різними областями, що програмне забезпечення, як правило, розташовані в з'? також в районі dtc, проблема після цього ? зробити операцію правильно, щоб відключити його.
Час назад я спробував запалити edc15 vw туристичне та p? на час мені вдалося зробити так, що незважаючи на не було ніякого датчика, і привід, пов'язаний в пам'яті, не записував ніякої помилки.
ось ? це я мав на увазі, що.....тепер треба зрозуміти, як отримаєте трансформації....
chicco втручання дуже конструктивно, дякую...якщо ви хочете дати більше інформації, ми всі вуха....
Хлопці, онлайн там був документ, який пояснював, як робити через ряд розрахунків і дії...треба знайти його і вивчити трохи на те,що, дійсно, мені здається, я його бачив тут, на форумі.
Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини
Я знайшов це, я не знаю, якщо ти riferivi в одне і те ж:
http://www.professionalchiptuning.ne...ight=eliminare