Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-21-21

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    30
    я знаю, що це буде хороший підприємства, щоб зробити хорошу роботу, звичайно, я міг би встановити двигун і може в електронній 2.0 8v, але не sfrutterei повною мірою його потенціал.. я б хотіла зробити хорошу роботу зробив добре.. проблема в тому, що навіть дивлячись в мережі не дуже на архітектурі ці блоки управління, здається, покриваються з табу, було б добре мати один підручник на все те, що я rigurda, з докладною карті різні комірки пам'яті їх зміст, а тому що.. вони, як мікроконтролерів (pic), але без інструкції, я думаю, що в цьому e2p міститься також програма на мові asm, який управляє пуску двигуна і багато інших речей..

я визначила на блок управління, C5 e2p і вбудованим 8-pin, 4+4 послідовний eeprom і розташовується за ecu стоїть галочка 5P08C3 (перо визначається як 95P08) це ж, що це ебу peugeot здається, що євро 3/4 дизеля група psa зібрати все ж ecu.. я знайшов навколо datasheet-це інтегрована, але я не можу їх побачити..

тут всі дані в інтегрованій 95P08 http://www.datasheetcatalog*****/дата...5P08B1TR.shtml каже, що тримає 8Kbit пам'яті, якщо я не помиляюся тільки 8192bit, що ви можете записувати в так мало пам'яті, хе-хе
    Востаннє редагувалось leandro89; 01-02-2014 до 14:18

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •