Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 35

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я не розумію у відео, що відбувається, ви вимкніть машину кожен малюк секунд? тому що ви падіння оборотів, а датчик повітря продовжує вимірювати одно.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    при виключенні зберігається в пам'яті останній параметр-ліжко, перш ніж згаснути.

виключення ? власний дефект, який скаржиться, але не знає з-за
    дякую, не знаю, добре це діагноз.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    15
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    я не розумію у відео, що відбувається, ви вимкніть машину кожен малюк секунд? тому що ви падіння оборотів, а датчик повітря продовжує вимірювати одно.
    ні, робить все сама, я поставлю на мотоцикл і просто, навіть без прискорення

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    у полі " газу у нас досить досвіду, трансформації і навчання (21 країн у світі, і технічні школи)

я описав можливості? для з'ясування стратегії, я часто випадково ecu посадили люди неосвічені, що секта екю газу і на місці, і завжди, як правило, рясний, потім з цією проблемою, і я завжди вирішена, як описано...я не експериментатор в цій роботі, прекрасно знаю, як і що робити.

регулювання повинна проводитися завжди на дорозі, незалежно від хімії чи фізики, які ви хочете застосувати, pi? умовах навантаження, аналізі та pi? у вас будуть ситуації, по-різному оцінювати, для того, щоб налаштувати ecu газу, слідуючи логіці ecu бензину.

я ніколи не чув відключення autoadattativit?...але, може бути ? чому? мені не потрібно...просто знати, що двигун хоче і як це зрозуміти, що все буде просто.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    у полі " газу у нас досить досвіду, трансформації і навчання (21 країн у світі, і технічні школи)

я описав можливості? для з'ясування стратегії, я часто випадково ecu посадили люди неосвічені, що секта екю газу і на місці, і завжди, як правило, рясний, потім з цією проблемою, і я завжди вирішена, як описано...я не експериментатор в цій роботі, прекрасно знаю, як і що робити.

регулювання повинна проводитися завжди на дорозі, незалежно від хімії чи фізики, які ви хочете застосувати, pi? умовах навантаження, аналізі та pi? у вас будуть ситуації, по-різному оцінювати, для того, щоб налаштувати ecu газу, слідуючи логіці ecu бензину.

я ніколи не чув відключення autoadattativit?...але, може бути ? чому? мені не потрібно...просто знати, що двигун хоче і як це зрозуміти, що все буде просто.
    я не збираюся ставити під сумнів ваш досвід.
    те, що ви говорите ? спільного використання і норми гарної поведінки в роботі регулювання газу.

незважаючи на це питання хімії піде , піде. відносини стехиометрической метану ? схоже на 18-20%, ніж у бензину. таким чином, autoadattamenti переміщуються на 18 - 20% у порівнянні з нормою.
    тільки, що, коли ебу бачить, зсув 20% починає видавати помилки адаптації і спалахує контрольна лампа. тому ми на краю, але ? тільки одна лампа.
    але для роботи на бензині, коли не вистачає 20% двигун робить ефект описується наш співрозмовник, не підтримує.
    крім того, в autoadattamenti можна заблокувати, як і будь-яку іншу функцію. ? питання, щоб знати, як це робиться. і це на всі блоки управління, які я знаю.
    я (був) експериментатор і, звичайно, у мене інший досвід.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    у відчаї також контролює лямбда-зонд: не ? сказав, що дасть тобі помилка в діагнозі, якщо він не працює.
    пробував на моїй шкірі на 5 циліндрів, 2.0 turbo

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Ріккардо#28 Visualizza Messaggio
    у відчаї також контролює лямбда-зонд: не ? сказав, що дасть тобі помилка в діагнозі, якщо він не працює.
    в першому пості каже, що зонд і нова, і я думаю, що так само, як каже carmageddon проблема adattabilita, що це було поза діапазону.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    15
    Citazione Спочатку Написав Ріккардо#28 Visualizza Messaggio
    зонди landa я вже? змінилася в 2 рази

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    Citazione Спочатку Написав explosion83 Visualizza Messaggio
    зонди landa я вже? змінилася в 2 рази
    ок
    я в той час мені було контролюється з тестером і повертати значення!

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    як вже? описано вище pi? раз,
    треба скинути ecu,
    поставити на місце газової системи бездоганно, і мало хто знає, що робити..

якщо не зроблено таким чином, проблема не вирішена....

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •