Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 49

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    13
    Перевірте карту в першу чергу, пу? цілком можливо, що він дав надто багато, і зчеплення, навіть якщо з 45000 км не витримує. При необхідності, не замислюючись про пошук муфти посилені, ви витратите трохи більше? але впевнений, що як він працює посилена з карти кілька напрямків, не працює, на складі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    карту не ? поштовх, і ці проблеми відомі на 500 1.3, на форумі cinquecentisti він говорить,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Рада, перш ніж придбати муфта відрізняється вивчіть спочатку, що потім не можеш її вам рекомендую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    просто взяти від ricambista зчеплення 70cv і 90cv і подивитися, якщо є відмінності.....
    я кажу, що нічого не змінюється...тільки плато трохи більше, але в ****llo блюдо контакту з диском...
    атаки ? ...
    не можуть зробити маховик таким чином, щоб 70cv та іншої маховик для 90cv, коли змінити тільки діаметр диска....точніше змінюється тільки плато.....для запису зчеплення на 90cv...що тоді ? ж, як ypsilon 1.3 mjt 105л.з..
    тримає спокійно 135-140cv з моментом, що з цього випливає...а якщо ви встановлюєте, що ви хочете, щоб змусити вас скубти як курей продавцем у свою чергу, що ви appioppa зчеплення посилений,де армовані c'? тільки ім'я....bh? зробіть це...портфель ? ...сказав, це тут закриваю..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Слухати манро не хотів йти проти,я хотів би тільки рекомендувати купувати тільки тоді, коли ви упевнені, що не помилитеся.
    Якщо зчеплення може адаптувати у вас є підстави сказати, що і краще, ніж армовані, який стоїть тааак йди ще

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    спасибі манро вас дуже корисним
    управління, що насправді, як ви кажете, (не з-за недобросовісно, це ясно), і я думаю, що percorrer? дорога з вас indicatami

зчеплення купив: я взяв армовані специфікація для моєї моделі.
    муфти 90cv не збирає, так як вал коробки передач не має такий же діаметр версії від 75cv
    я заплатив за комплект, дійсно, дуже мало його, від фірми Monza, після установки (в тому до речі, з-за іспитів в університет) dar? думка..
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 18-02-2014 до 00:46

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    13
    Добре, скільки ви заплатили??? Звичайно, після збитими думки nn можуть бути тільки позитивні!!! Відмінна покупка, сподобається....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    Знаєте, компанія, про яку я кажу?
    Mp

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    13
    Я чув про нього, здається, що всі про це говорять добре...
    MP Гараж...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    з мп я мав на увазі, що ви, я послав особисте повідомлення indicandoti вартість зчеплення, але нам не вдалося sno
    компанія ? в якості муфти

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •