Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 39

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Ні!
    Я пам'ятаю, що від idecu він казав мені, що був edc16c31. Я читав з edc16c31 і мені буде витягнути файли від 1mb і titanium дав мені помилку. Потім я спробував з gallettov2 мені вибрати замість edc16c35 і буде витягнути файл в 2 мб, що титан визнавав.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    Ні!
    Я пам'ятаю, що від idecu він казав мені, що був edc16c31. Я читав з edc16c31 і мені буде витягнути файли від 1mb і titanium дав мені помилку. Потім я спробував з gallettov2 мені вибрати замість edc16c35 і буде витягнути файл в 2 мб, що титан визнавав.
    насправді проблема в тому, що і довжина!!
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    насправді проблема в тому, що і довжина!!
    Насправді, я не дав відразу вага пояснюється повідомлення, думаючи, що я, вказуючи на несправність дроти. Замість цього він тягне файл з 1м чому? так робить cks при запису, що вдасться з допомогою цього файлу від 1м). Ця проблема буде вирішена після вставки іншого боку, для? я ще не пробував писати це.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Roberto_Bmw Visualizza Messaggio
    Насправді, я не дав відразу вага пояснюється повідомлення, думаючи, що я, вказуючи на несправність дроти. Замість цього він тягне файл з 1м чому? так робить cks при запису, що вдасться з допомогою цього файлу від 1м). Ця проблема буде вирішена після вставки іншого боку, для? я ще не пробував писати це.
    Не пиши..
    не довіряйте,
    факти, Резервного копіювання, а потім натисніть "деякі" докази,
    BMW не чи коли-небудь зроблених, але читав тут на форумі-сумний досвід..
    навести гніву tura, що рік іммо змінної при кожному включенні картину або щось в попіл..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Bmw по-моєму ? краще їх завжди bdm...

Це єдиний блок, сина вдалося блокувати в послідовний півень v2, не кажучи вже з mpps.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Ви і в самому мене хочуть ризикувати і мати простих речей,bmw toste так, як привів я також рекомендую в bdm,зніміть ecu і недолік в туристичне до блоків,не думаю, що люди, які не розуміє заслуговує битою!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Я ніколи не зіставляється, але я оновити блок управління і змінити параметри, я робив це часто. Зазвичай все працює добре, але навіть якщо він заблокований ? легко rianimabile з інструментами BMW( речей, які я читав, всі підготовчі не використовують і l? починається їх пригода між викликами в bmw, відновлення з спробами вирівнювання cas-dde і ін)
    Справді, мені було цікаво, якщо формат сервіс bmw, 0da/0pa, будуть працювати з інструментами для зіставлення

Ок, я думаю, що у мене вирішується просто; порівнюючи карти, які були на dvd, який приходить разом з ниткою. Файл ліжко з mpps ? 1 мега у той час як багато dvd були 2, робити порівняння, здається, що mpps читає просто частину, в якій є всі параметри, залишивши інші вирізати. Насправді, якщо я вставляю файл emc відкриває з тим же драйвером, але без вказівки на помилки
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-01-2014 до 18:09

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Він має дуже складну систему, що стосується охоронної сигналізації (залежить від опції, яка монтує), ви отримаєте мати сигнал для ключа зашифрований (знамениті крадіжки в autogrill інформацію, сигнал).

Нагадаємо, що ситуація, файли від 1mb помилка cks в ecm, але потім пу? змінити, проте, і пише без проблем, а 2 мб не помилка і я не намагався писати (і не зробити? видно, що параметри, які мені потрібні файли від 1mb). У будь-якому випадку mpps перерахувати в стадії написання cks

PS: Bosch ecu number продовжити мені немає ecu data файлу від 2 мб, можливо, не читає добре ecu нові.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    у будь-якому випадку дотримуйтесь раді зробити резервне копіювання, і вже траплялося (і мені ) вона не встане на записи bmw edc16 з mpps, і враховуючи, що я бачу, ви дуже обізнані в bmw ви знаєте, що не легко знайти та відновити файли, ці автомобілі.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    на жаль, я не маю можливості? поставити його в bdm

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми