Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 49

Обговорення: Карту Leon Cupra 240Cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав MaTech Visualizza Messaggio
    Карти управління дросельної заслінки, педалі, і крутний момент двигуна не були порушені. Cos? як успіхи запалювання.

Тиску турбо були порушені тільки декілька "виправлення", але не фактичні карти управління максимального тиску. Gi? потім вони хороші в порівнянні з версією від 200cv, отже, не потребував, щоб доторкнутися до них...

по-моєму, якщо ви дослідження карті порівняно з цієї версії, з 200cv вдається отримати результат набагато краще...
    Авансові платежі не чіпати, щоб змусити мене.... навпаки, з'? зробити mooolta уваги, ви ризикуєте завдати серйозної шкоди.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    якийсь може заздалегідь на низьких навантаженнях, у відсутності наддуву, pi? збільшити врожайність і зменшити витрату палива...

НОВАЧОК L'avatar di gorimotors
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    SanMarino (RSM) і Pesaro (PU)
    Повідомлення
    44
    На карту зазвичай авансові платежі є останньою з речей, від дотику... Спочатку потрібно думати про те, добре керувати турбо і уприскування, що не ? було навіть віддалено на цей мод. Потім від "тонкощі"...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Точний, залишивши передоплату без змін, можна добитися великих результатів, на двигунах з k04, то....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Citazione Спочатку Написав pippox Visualizza Messaggio
    Привіт всім, я зробив зіставити машина професійного і бачити те, що було написано на сайті машини повинні заробити більше 40 коней
    Проблема в тому, що відчуває різницю, але я не впевнений, що 40v або ще є ще інше, що я не параметр для порівняння, а я б, якщо є деякі душі, pia, який може поглянути на карту, щоб зрозуміти, якщо карта може (або не може дати виграш обіцяв.
    Заздалегідь спасибі
    Я бачу, триває 40V, по мені, не зробив багато добра карту

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Citazione Спочатку Написав GoriMotors Visualizza Messaggio
    На карту зазвичай авансові платежі є останньою з речей, від дотику... Спочатку потрібно думати про те, добре керувати турбо і уприскування, що не ? було навіть віддалено на цей мод. Потім від "тонкощі"...
    я згоден, в повному обсязі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Безумовно, не ? зроблено добре, в іншому випадку Pippox не доведеться навіть були сумніви щодо фактичної урожайності, враховуючи, що цей автомобіль на карті міняється від дня до ночі.
    Що стосується досягнень, будьте обережні.... результати можуть бути ці

Uploaded with ImageShack.us

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    я не говорив заздалегідь, під час наддуву, бо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав MaTech Visualizza Messaggio
    я не говорив заздалегідь, під час наддуву, бо
    Ну, але не ? turbo old style цей двигун.... Турбіна починає штовхати дійсно дуже низько.....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46
    Спасибі всім за цінну аналізу, але і від того, що я читаю карту, що я, здається, не зробив так добре, не в тому, що, можливо, це може бути навіть шкідливо?

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •