Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 40

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    купив atten гарячого повітря....тепер я повинен зробити деякі практики.....
    я хотів би тільки відібрати у мене сумніви:але, припой з температурою 300?...не ви ризикуєте отримати пошкодження компонентів поблизу або ж карти бакеліту?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    ніколи не було проблем, навіть в 450?..
    але все ще залежить від того, що потрібно робити і де..
    покладіть випадку, якщо вам потрібно отпаять один e2prom і в 300? це займе 5 хвилин, і не краще, ніж нагріти до 450? в 10 секунд?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ок, ви праві....
    тільки є сумніви, що я, чому? я хотів би почати робити деякі практики, як припаяти і отпаять eeprom, так і резистори для завантаження.....я хотів би дізнатися, як зробити і те й інше....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ок, спасибі....? я ще не зрозумів для чого потрібна камера.....я бачу, що сша за допомогою стилуса, особливо....але потім, залишаючи липких слідів..... створює пошкодження, якщо минуле за допомогою пензлика?

тоді я не втратив свідомості:наявність флюсу і олова у провід, я намагався зробити мої перші зварних швів, залізничний повітря.....що ви думаєте?
    звичайно, хоче, щоб тверда рука і гарний краєвид...але, мені здається, дуже просто....
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    Востаннє редагувалось leandro89; 19-01-2014 до 16:19

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    11
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    ок, спасибі....? я ще не зрозумів для чого потрібна камера.....я бачу, що сша за допомогою стилуса, особливо....але потім, залишаючи липких слідів..... створює пошкодження, якщо минуле за допомогою пензлика?
    цей потік служить для розрідження ставок... і він також знижує точку плавлення.
    коли залишки stilo не потрібно, чому? майже всі сплави олова, його вже мають? всередині.. але в процесі зварювання випаровується.. так що для отпаять ? потрібно додати ще.
    якщо залишки гарячого повітря, а також служить для зварювання, чому? уникає, що ви разом з pin сусідів.

що важливо ? зверніть увагу на пари, які генерує потік.. вони небезпечні. я завжди буду працювати під витяжкою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    тоді я не втратив свідомості:наявність флюсу і олова у провід, я намагався зробити мої перші зварних швів, залізничний повітря.....що ви думаєте?
    звичайно, хоче, щоб тверда рука і гарний краєвид...але, мені здається, дуже просто....
    Мені не подобається..
    цю роботу треба робити з паяльником нормально і ставок від 0,5 мм і так само, бажаючи зробити роботу, блискучий, паяльна паста нормальної..
    для отпаять паяльником нормальної і низької смокче ставок..
    що ви і служили станції гарячого повітря?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ок, спасибі ви були іп? добре, cinqueturbo(жарт)....
    тут я намагався з допомогою стилуса, що з того гарячого повітря, а другий я знайшов набагато більше? просто....sar? невеликий досвід....
    ? я повинен запитати у вас одну річ:на деяких schedini я бачив, що не міг зварити...ставок не напали...наприклад schedini bdm були дуже важкими для припою з наконечника пружини ставок не напали на отвори з металу, але тільки на кінчик наконечника, як ніколи?
    потім я використовував потік, і я, зварена з олово дріт....але липких слідів на потік, як я можу їх видалити?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    11
    ок, спасибі ви були іп? добре, cinqueturbo(жарт)....
    тут я намагався з допомогою стилуса, що з того гарячого повітря, а другий я знайшов набагато більше? просто....sar? невеликий досвід....
    ? я повинен запитати у вас одну річ:на деяких schedini я бачив, що не міг зварити...ставок не напали...наприклад schedini bdm були дуже важкими для припою з наконечника пружини ставок не напали на отвори з металу, але тільки на кінчик наконечника, як ніколи?
    потім я використовував потік, і я, зварена з олово дріт....але липких слідів на потік, як я можу їх видалити?
    якщо крок, то ти повинен обов'язково вибрати знаходитесь sifficolt? під пайку ? чиста мідь, може бути трохи оксиду... або іноді, може бути, трохи фарби ptrottetiva...
    або abradi небагато, дуже небагато частини поверхні, або наполягаєте, трохи більше? з паяльником... в цьому випадку, трохи флюсу допомагає.

для видалення смоли, що перешкоджає потік, ви можете використовувати конкретні продукти "flux remover" і знайшли.. в іншому випадку, трохи алкоголю.. але ви повинні наполягати, pi?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ок.
    так що нічого трихлоретилену, як я читав, навколо інтернету....
    ? я повинен сказати, що я намагався подряпати злегка те, що не міг зварити, але нада....я повинен був нагріти олово і швидко з допомогою пінцета витягнути привід стрижень, щоб дотримуватися ставок між отвором і привід стрижень чого ж в розмірі одного schedino....я не знаю, якщо я не пояснив

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    11
    ок.
    так що нічого трихлоретилену, як я читав, навколо інтернету....
    ? я повинен сказати, що я намагався подряпати злегка те, що не міг зварити, але нада....я повинен був нагріти олово і швидко з допомогою пінцета витягнути привід стрижень, щоб дотримуватися ставок між отвором і привід стрижень чого ж в розмірі одного schedino....я не знаю, якщо я не пояснив
    ммм, я зрозумів.. ви пробували гальмувати перед привід стрижень? і потім приварити

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •