ну...? якщо ми на цьому форумі ? чому? ми хочемо дізнатися про те, що нас цікавить, і враховуючи, що ? було створено розділ для початківців думав, що на дискусії, в якій були поради для того, щоб, можливо, почати працювати на карту, розуміти, читати і писати і так далі... я ще дуже початківець... я купив mpps але я повинен приїхати... хотів купити kess, але як і раніше виглядає, чому? я думаю, що скоро....
розділ для початківців я знайшов розділ, який розповідає про mjet але, поклавши карти, я не можу відкрити, і кажуть карти педаль, що, однак, не можу бачити і не можу зрозуміти... я можу продовжувати aleggere нескінченно, але що я можу відповісти? нічого... може бути, навіть видючий не скажу нічого, чому? ще я недосвідчений? ? важко... не ? навіть просто, щоб отримати 80 повідомлень... може бути, коли зможу завантажити карту, щоб показати співробітникам sar? краще....
не приймайте цей мій пост, як тільки критика, або людина, яка хоче зламати коробки, чому? не пу? подивитися або завантажити... візьміть його тільки в якості ради може бути конструктивною... вже й за форум там в основному люди, які працюють тому, якщо регламент ? це, ви повинні слідувати за ним...
дякую і вибачте, довго галасом