Спочатку Написав
voglioimparare
я використовую titanium офіційний пару років..ну для початку я рекомендую його всім,потім по мірі досвіду, зростає,стає sw, неповним і неправильним. тільки вчора я зробив punto evo 1.6 mjet, розвантаження файл орі,я відкриваю драйвер, і я бачив дивні речі,типу обмежувачі крутного моменту негативні,карти все чужі і т. д. я називаю допомогу і прошу пояснення, перевіряють і кажуть мені, що драйвер не правильно (що succcede дуже часто з alientech);добре,але, драйвер,я відкриваю його і крім обмежувачі крутного моменту розміщені решта все було як раніше.всі карти важливі, і які змушують вас відчувати, збільшення не ставлять драйвера, типу час вприскування, з одного боку. ну я намагаюся зробити мод з titanium навантаження в machcina,і машина, здається, не взяли нічого. щодо моєї роботи, і це виглядало нормально,то маючи навіть map 3d не хо, дивіться файл з тим, і чарівним чином,з'являються всі картки "хороші". зробив мод з то,машина їде добре....
це, щоб сказати вам, що,якщо б я збирався придбати sw не ricomprerei titanium..
або dirvene інший, відкрийте файл edc16c39 і перевірити карти lim x пара руху..навіщо вони потрібні, якщо від 2-ой передачі, то за замовчуванням lim в 1000нм?? розумієте, добре, що збагачують драйвер, щоб зробити жири,але в кінці кінців, суті мало...не потрібні 1000 карти x зробити машину,буде достатньо 2 правильних......