Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 35

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    winols ? без сумніву, краще, але знайти damos, (що з того, що я зрозумів, драйверів, грубо кажучи ecm ) ? pi? важко.
    я вважаю, що gi? з ecm і, відкривши карту в 2d, знаючи адреси окремих кривих, як хороший спосіб, щоб почати.

у будь-якому випадку, як вам здається, карту, яку я зробив? і чому я не можу завантажити файл, враховуючи, що я підприємець? 50 пост прямо зараз?

спасибі, привіт всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    143
    Я помиляюся, або 80 постів?
    Потім.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    92
    Ecm titanium ? кращий чи ні ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Здрастуйте, Фабіо від того, що я зрозумів, оновлені версії гарні, чому? починають вдосконалювати драйвери.
    Зрештою, від того, що я розумію, що кожна програма, було б добре, а потім ? програміст і affisabilita драйверів, які управляють.

Але я думаю, що на старих екю, навіть якщо у вас немає програми оновлюються вже водії повинні бути достовірними і надійними.

Насправді про останніх авто, якщо травень? prog, ви розумієте, що виходять різні оновлення

Потім вийдіть? слово ай пі? експерти.

Що ecu ви повинні відкрити ви? Якщо ви запитаєте, напевно хтось тебе дар? руку або не дасть і выст? бути виплачено :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    92
    Citazione Спочатку Написав giannimini Visualizza Messaggio
    Здрастуйте, Фабіо від того, що я зрозумів, оновлені версії гарні, чому? починають вдосконалювати драйвери.
    Зрештою, від того, що я розумію, що кожна програма, було б добре, а потім ? програміст і affisabilita драйверів, які управляють.

Але я думаю, що на старих екю, навіть якщо у вас немає програми оновлюються вже водії повинні бути достовірними і надійними.

Насправді про останніх авто, якщо травень? prog, ви розумієте, що виходять різні оновлення

Що ecu ви повинні відкрити ви? Якщо ви запитаєте, напевно хтось тебе дар? руку або не дасть і выст? бути виплачено :-)
    Я ecm 2001 році, але користі більше? map 3d тільки те, що мені вдалося прочитати карту Fiat bravo, але обмежувач тиску турбо не читав, як драйвера карту cio? він прочитав його, як якщо б це було будь-яке місце, щоб не торкатися(незначний), тоді як титанічна знайшов .я заявляю, що ecm і map 3d і двох клонів, в той час як титан ? орі.я читав, що є кілька типів програмного забезпечення, але не всі добре тут ? може, чим? дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав giannimini Visualizza Messaggio

я думаю, що ніхто не буде в мене грошей, ви тільки сказали, що ебу дуже важко, що ви повинні, що ви опори (наприклад, тренер, який розробив досвід на цей тип ecu (якщо вас цікавить, я не маю досвіду, тому вам не chedero ніколи не гроші) якщо ви помітили, вам відповіли в декількох 2 Або 3 , якщо хоче попросити допомоги на edc16+39 я отримував десятки повідомлень про допомогу, ви запитали carmageddon, якщо змусило побачити для початку, але те, що ви робите збільшується в vanvera, не знаючи, що стосується тебе, я можу зробити приклад, це як якщо б ви мені перевести лист з російської на китайську і марно було питати, хто знає, як пишеться слово, то відсутні всі інші, і ви повинні скласти їх разом так, що вони мають сенс, з цим ебу і одно має бути все в унісон, якщо ви хочете почати потрібно з основ, а потім дослідження і до".
    привіт УГО
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    92
    Вибачте ? можете знайти його не в чому, я зробив запис автоматична

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    я використовую titanium офіційний пару років..ну для початку я рекомендую його всім,потім по мірі досвіду, зростає,стає sw, неповним і неправильним. тільки вчора я зробив punto evo 1.6 mjet, розвантаження файл орі,я відкриваю драйвер, і я бачив дивні речі,типу обмежувачі крутного моменту негативні,карти все чужі і т. д. я називаю допомогу і прошу пояснення, перевіряють і кажуть мені, що драйвер не правильно (що succcede дуже часто з alientech);добре,але, драйвер,я відкриваю його і крім обмежувачі крутного моменту розміщені решта все було як раніше.всі карти важливі, і які змушують вас відчувати, збільшення не ставлять драйвера, типу час вприскування, з одного боку. ну я намагаюся зробити мод з titanium навантаження в machcina,і машина, здається, не взяли нічого. щодо моєї роботи, і це виглядало нормально,то маючи навіть map 3d не хо, дивіться файл з тим, і чарівним чином,з'являються всі картки "хороші". зробив мод з то,машина їде добре....
    це, щоб сказати вам, що,якщо б я збирався придбати sw не ricomprerei titanium..
    або dirvene інший, відкрийте файл edc16c39 і перевірити карти lim x пара руху..навіщо вони потрібні, якщо від 2-ой передачі, то за замовчуванням lim в 1000нм?? розумієте, добре, що збагачують драйвер, щоб зробити жири,але в кінці кінців, суті мало...не потрібні 1000 карти x зробити машину,буде достатньо 2 правильних......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    92
    Citazione Спочатку Написав voglioimparare Visualizza Messaggio
    я використовую titanium офіційний пару років..ну для початку я рекомендую його всім,потім по мірі досвіду, зростає,стає sw, неповним і неправильним. тільки вчора я зробив punto evo 1.6 mjet, розвантаження файл орі,я відкриваю драйвер, і я бачив дивні речі,типу обмежувачі крутного моменту негативні,карти все чужі і т. д. я називаю допомогу і прошу пояснення, перевіряють і кажуть мені, що драйвер не правильно (що succcede дуже часто з alientech);добре,але, драйвер,я відкриваю його і крім обмежувачі крутного моменту розміщені решта все було як раніше.всі карти важливі, і які змушують вас відчувати, збільшення не ставлять драйвера, типу час вприскування, з одного боку. ну я намагаюся зробити мод з titanium навантаження в machcina,і машина, здається, не взяли нічого. щодо моєї роботи, і це виглядало нормально,то маючи навіть map 3d не хо, дивіться файл з тим, і чарівним чином,з'являються всі картки "хороші". зробив мод з то,машина їде добре....
    це, щоб сказати вам, що,якщо б я збирався придбати sw не ricomprerei titanium..
    або dirvene інший, відкрийте файл edc16c39 і перевірити карти lim x пара руху..навіщо вони потрібні, якщо від 2-ой передачі, то за замовчуванням lim в 1000нм?? розумієте, добре, що збагачують драйвер, щоб зробити жири,але в кінці кінців, суті мало...не потрібні 1000 карти x зробити машину,буде достатньо 2 правильних......
    так що б ви порадили мені? або що порадите в цілому? ecm 2001 titanium map 3d або що? дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав fabio1207 Visualizza Messaggio
    так що б ви порадили мені? або що порадите в цілому? ecm 2001 titanium map 3d або що? дякую
    map3d в 1000x1000!

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •